Новата Мис България 2014 втрещи с изцепките си!

Етикети: , , , , ,

Мис България 2014Определено нивото на родните конкурси за красота у нас доста се занижи напоследък. По принцип, до сега за “Мис България” бяха избирани родни красавици, които имат маниери, амбиции и интелект. Всички тези качества, които трябва да притежава една “Мис” обаче, ясно са станали доста демоде и в момента всяка втора хубавица може да бъде отличена с този приз. А това за пореден път се доказа и с избора на новата “Мис България 2014″- Симона Евгениева.

Колегите от kliuki.net разкриха, че новата Мис България- Симона изобщо няма нищо общо с предишните миски и за разлика от тях, тя се прочу не с благотворителност или обаятелна красота, а със слабостта си към кръшните ритми. Явно Евгениева по принцип обича да се вихри по чалготеките, както направи и малко след като сложиха на главата ѝ елитната корона на “Мис България”. Не това обаче бе най-шокиращото, което тя направи.

Малко след избирането си Симона прие да се снима в музикален клип. Интересното и шокиращото беше обаче, че тя прие да се щракне на няколко места в клипа на фолк певеца Илиян, а на въпросните кадри, в които участва на показ и лъсват почти целите задни части, което не е много готино, предвид, че тази жена по един или друг начин представя страната ни и дава пример на подрастващите момиченца, които имат желанието един ден да се кандидатират за почетния приз “Мис България” и мечтаят да покорят  модните подиуми. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *