Николета има комплекс от краката си?! Поредната фотошоп издънка!

Николета ЛозановаНиколета Лозанова напоследък все по-често си изтънява краката с фотошоп, което за околните е знак, че има комплекс…

Николета явно има комплекс от краката си, защото лъсна с нова фотошоп издънка!

Изданието HotArena разкри, че плейметката е пооправила тялото си дори на снимките, които показаха как се забавлява с приятелки. Преди дни Николета Лозанова се похвали с щурото си парти в известна столична дискотека, където беше в компанията на Азис и свои дружки. Валери Божинов разбира се липсваше, но нали все някой трябва да гледа и Никол, обсъдиха я набързо зад гърба й в нета.

Както Kliuki.net вече писа, всички се забавляваха с танците на Николета и прелестната й визия, но изведнъж стана ясно, че това е било поредната лъжа… Става дума за краката на Николета, които тя явно е преценила, че имат нужда да бъдат поизтънени значително.

Николета изглежда по-слаба и по-висока на фотото вляво, а на това вдясно лъсва цялата истина. Прасците и бедрата на силиконката далеч не са тези, за които тя се опитва да ги представя. Въпреки, че е безспорна хубавица, мнозина често я оплюват точно по тези критерии и твърдят, че тя въобще не става за модел.

Вижте сами как Николета се позакърпи с фотошоп и беше заподозряна, че има комплекс от краката си!

Източник: kliuki.net

2 коментара по “Николета има комплекс от краката си?! Поредната фотошоп издънка!

  1. Всъщност издънката тук е от ваша страна, малко са ви криви стълбите… И ние лумпените работим на Фотошоп драги ми pernik1.com :)

  2. Оф,много сте прости…защо трябва да е с комплекси-като почнат такива простотии-Ако се притеснява от крачетата си Николетка-нямаше да е все с минита и да взема хонорари за еротични снимки!Всички са комплексари-щот грозните така решили-фотошопа си е найня работа-не ваша!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *