Нидал Алгафари: Станишев призна за скандала „Костинброд“, нагласен е!

Нидал АлгафариРежисьорът Нидал Алгафари, който е член на БСП и организираше предизборните кампании на столетницата, разкритикува остро Сергей Станишев и неговото поведение на вчерашния пленум. Алгафари изрази своето мнение в социалната мрежа Facebook.

Един от създаделите на студентското предаване „Ку-ку“ напада жестоко лидерът на социалистите и го обвинява за сегашното политическо състояние в държавата. Алгафари е на мнение, че Станишев не трябва да ръководи БСП, защото няма нужните качества. Той припомня факта, че БСП са изгубили седем пъти поред избори от ГЕРБ и в момента са силно зависими от ДПС. Ето пълният текст на написаното от Алгафари.

„Добро утро, „ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ“!

След като хора от БСП нарекоха така протестиращите, с чест и удоволствие и като член на Българската социалистическа партия, и като ползващ интернет, и като протестиращ приемам и да съм лумпен!

Вчера „не интернет лумпена“, Сергей Станишев изказал на заседание на Националния съвет на БСП сакрални фраза. „За да ги разчистим, трябва да останем!“. „Без ДПС нямаме шанс, въпреки настроенията срещу тях“. Ама не само това казал, а повторил за кой ли път, че „ако не бяха бюлетините от Костинброд, резултата на БСП щеше да е различен“. След всичко изказано до тук е редно да се замисля. Значи, когато Сергей Станишев СПЕЧЕЛИ изборния крах след тройната коалиция, виновни за това бяха ДПС. И сега това му изказване,…означава, ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА и той като лидер на БСП толкова може! Същото се отнася и до Костибродските бюлетините, ако не бяха те, Станишев нямаше сега да е кукловод. Значи толкова може! И стигаме до това за разчистването! Какво иска да разчисти точно! Партия с вожд Бойко Борисов, който го бие на всеки национален избор ли? Милион и малко отгоре ли да разчисти! Ами и тук толкова може!

За тези които толкова могат в едни други държави, чийто социалисти оглавява Станишев, за много по- малко не можене, хората си подават оставките и се скриват в гори тилилейски от срам. Тук обаче не е така. Уплашен от вот на доверие, който сам предложи, не че се иска от Националния съвет, се отказа и някак тихомълком пробута, че го е получил. С тези си неадекватности, бавно и славно Председателя на Националния съвет на Българската социалистическа партия, побутва партията към бездънна пропаст. Вероятно си мисли, че като запълни пропастта с партията, той ще мине отгоре победоносно! ДА, ама пропаста с всеки изминал ден става все по- дълбока и дълбока. Може да не стигне жертвата на партията за да премине НЕЛУМПЕНА!“

Припомняме ви, че вчера Сергей Станишев получи вот на доверие от съпартийците си и остана начело на БСП.

Източник: novini.bg

10 коментара по “Нидал Алгафари: Станишев призна за скандала „Костинброд“, нагласен е!

 1. СТАНИШЕВ НА МАЛКЙЯ ПРЪСТ НЕМОЖЕ ДА СТЪПИ НА БОЙКО
  БОЙКО Е НАЙ ОБИЧАНИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ

  • Не знам дали на малкия или големия пръст, но на фона на БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ изглеждат светци. Другото е надплюване. Вече не вярвам, че някога в България ще е като в бяла държава.

  • Ами ти другарю Алгафари чак сега ли разбра кои са около тебе, в каква помийна яма си квичал от задоволство, а сега от недоволство? Колко ли безсънни нощи ти е коствало усещането, че може би вече и ти си „интернет-лумпен“. Трагедията на такива като вас – моралисти в БКП,е че все поглеждате кой бие на изборите. Гледай кои са около тебе първо: ако отново са Гечеви, Добрев, Янаки, лъжливото Овчарче, кандидат-чистачката с метлата – Дончева и останалите познати от „бандата на кратунковците“ – никакви избори няма да спечелите! Не мислете за избори! Мислете ще ви вярва ли някой! Ако не сте убедени, започнете начисто – от двама-трима, но не се събирайте двамата с Корумбашев. Вие сте продажници. Други ви трябват! Не мога да ви пожелая успех, но всички подобни промени са за предпочитане!

  • На Бате Бойко всички пръсти са големи. Сатанишеф особено добре вътрешно е усещал, че най-голям е средният пръст на Бате Бойко. Затова му се иска да тичка пред него, но не може да го изпревари!

 2. Начина по който пише Алгафари,ме навява на мисълта,че е спуснат в столетницата от друга партия.Целта е подривна дейност.

  • Драги ми Bajo, на мен, лумпенката, начинът ти на мислене и терминологията ти ( подривна дейност) ми „навява на мисълта“, че е време да си вървите по живо, по здраво .

  • Само една „партия“ пуска диверсанти в СТОЛЕТНИЦАТА – КГБ. Но Путин няма сметка от такива като Алгафари!

 3. ГЕРБ си имат токова трески за дялане, но е истина че в сравнение с червените корумпета, турчета и фашета – роботчета на Путин, са „кристално чисти“. Невероятно, но факт и този факт се потвърждава с всеки изминал ден от мъчителното вегетиране на това обречено незаконно „правителство“. Без да се намесва, пазейки неутралитет, ГЕРБ печели все повече разбиране, че всички хули към него са параноични бруталности в съзнанието и мръсните усти на ЗАГОВОРНИЧЕСКИЯ ТРИУМВИРАТ (и помощници – др. Костов, др. Кунева и др. другари). Във въздуха витае, усеща се поредният скандал на агонизиращия „държавен елит“. Те не престават да се посират и все-повече потъват в дупката на клозетната яма, откъдето изплуваха закратко. Марш обратно!

 4. Колко мъка и злост има в думите на Алгафари – откакто пристана на чалгата и го отсвириха от режисирането на концертите на БСП по време на избори – не си намира място. То резиденцията, която си построи и колите му „само със заплати“ не се поддържат лесно като си безработен… Жена му все пак се прави на психотерапевт, а той си седи вкъщи!

 5. Всеки разумен човек би се сетил още преди изборите ,че това е трик на БСП,направиха всичко възможно за да спечелят изборите,дори и майките си би продали ,само и само да вземат властта – лъжи,манипулации,обещания ,лизане ,подвеждане на хората!Жалко ,че все още има и то значителен брой на наивници и такива ,които се водят от интереси!Е,това е 45 години обработка на мозъци,което е неизлечимо!И господ да слезе,не би ни оправил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *