Нидал Алгафари: Станишев загуби и Варна!

Нидал АлгафариСоциалистите загубиха и Варна, под мъдрото ръководство на председателя на Българската социалистическа партия, Сергей Станишев! Причините са много и са все някъде другаде.

Вероятно е липсата бюлетините от Костинброд! Може би се дължи на „стотиците“ протестиращи в центъра на София, но пък нали има подкрепата на милионите?

Или пък да се дължи на това, че са заети с мисията да оправят разсипаната държава?

или пък на осигуряването на 250 000 работни места? А може би с това, че изпълняват предизборните си обещания за плоския данък?

Явно вече крешящо е назряла нуждата от радикална промяна в лявото за да я има.

Един коментар по “Нидал Алгафари: Станишев загуби и Варна!

  1. Ах, колко доблестен гражданин стана клакьорът Алгафари! Станишеф съвсем ще затрие България, той за Варна хленчи! Долен червен лицемер. Сега всички вие ще се правите на принципни: и Румен Петков и Кадиев, които си свиха веднага сърмичките, като им просъскаха заинтересованите другарчета. Татяна Дончева пък е „против Станишев“, защото, „не я иска даже за чистачка“. Ами ако я беше въоръжил с метлата пред „Позитано“, щеше ли да е недоволна? НЕ-Е-Е! И тя щеше да квичи от свинско задоволство, както и останалите в червената кочинка! Сега всички ще срещнат в шпалир другаря Путин за нови инструкции!
    На червените престъпници, с шалвари и свастики, сега не им пука вече за Европа. Не им пука от нищо. Те смениха всички работещи администратори с мошеници ,изпокрадоха всичко, Подлагат придобивки за твърдия си електорат. Дори и да паднат някога от власт, то няма да е сега, за жалост. Сега трябваше да се кове желязото, не с разходки, а на живот и смърт! Ще теглят заеми и ще лапат, а после като дойде което и да е свестно правителство, тези престъпници ще обвиняват него, както и след 2009 година. Не им пука за думата на Европа. Онзи лигав пикльо от Украйна нали си има чичковци, КОИТО ГО ОБЯВИХА ЗА НОВИЯТ ЧЕРВЕН ФЮРЕР НА ЕВРОПА! СРАМ И ТО В СОФИЯ!
    Пак ще влязат Путиновите кървави пари за диверсиии, бунтове, както през зимата. Упрекна ли някой подстрекателите, никой! Свестното правителство честно се оттегли, а тези вечно ненаяли се грабители са отново на върха на пирамидата. Майсторът по разваляне на седенките ще бави топката…и така – до края на света. Всичко е изчислено от други, не от НАС! Само времето е наше, за да ни покаже как едно и също е всичко и колко сме по-жалки от преди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *