Нечувано! Съседи се клаха заради добитък и овошки!

Етикети: , , , , , ,

ножПоредната кървава драма, разтресе цялата страна!Този път, обаче, повода за отнетия човешки живот е, меко казано, абсурден, разкриват от pik.bg!

Касапницата се разиграла в село Цар Калоян, където мъж заби нож в сърцето на съседа си… заради овошки!!! Не, това далеч не е някоя безвкусна и абсурдна шега, а самата истина. Двамата мъже били комшии, убиеца имал овошна градина, а жертвата ферма с добитък. Съседите отдавна враждували, тъй като според овошкаря, фермерът пускал добитъка си в неговият имот, за да пасе.

На 19.12.2014, обаче, страстите съвсем ескалирали, разкриват служители на полицията. Убиецът причакал жертвата си пред овошната си градина и му вдигнал лют скандал. По-късно драмата продължила и пред къщата на убития мъж.

Явно, в един момент убиеца съвсем е изгубил контрол, защото е наръгал фермера в гърдите и го е зарязал. Мъжът е бил намерен в автомобила си, с дълбока, прободна рана в гърдите, след подаден анонимен сигнал на спешният телефон. Когато е бил открит човека все още е бил жив. За съжаление, по пътят към спешното отделение фермера издъхнал.

И убиеца, и жертвата са стари познайници на органите на реда – криминално проявени и осъждани. Дали зад кървавата драма не се крие нещо повече от овошки и добитък, за сега органите на реда мълчат. В случай, че първоначалната версия се окаже истината, обаче, това спокойно може да се нарече най-абсурдният мотив за убийство, който някога обществото е чувало!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *