Непукисти го правят на плажа пред деца! (Горещо видео 18+)

На плажаВъзбудени безсрамници се бяха „подхванали” на плажа, пред погледите на стотици свои съграждани и малки деца.

Горещата бразилска двойка предизвика възмущението на останалите посетители, но въпреки това съвкуплението продължи до самия край.

Любовчиите демонстрираха пълен непукизъм и въобще не се притесняваха от аплодисментите и освиркванията на тълпата. Когато свършиха, любовниците излязоха на брега, но там вече ги чакаха настървени полицаи, които им щракнаха белезниците с обвинение за непристойно поведение в обществото.

В някои държави правенето на с@кс на плажа се наказва с цялата строгост на закона. На някои места за подобни безчинства дават до 10 години затвор, а на други налагат солени глоби. Особено строго се съблюдават спазването на реда по плажовете, които принципно са пълни с малки деца.

Най – строго се преследва подобно поведение в арабските държави, където всички разпасани двойки ще получат по 10 години зад решетките. В съседна Румъния за подобно прегрешение дават 7 години пандиз, в Гърция и Италия до две. Във Франция пък мераклиите за секс на плажа отнасят по 15 000 евро гроба или една година затвор.

Припомняме, че дори и шармантната родна красавица Николета Лозанова бе арестувана и глобена при екскурзията си в Дубай, след като реши да се разхожда по улиците полугола, както го прави в България. Властите я глобиха със сумата от 500 евро за непристойно поведение, които естествено бяха платени от Валери.

Източник: skandalno.net

Горещо видео 18+:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *