НЕНОВИНИТЕ: Правителството тегли заем за цигари

ЧобановЗаемът от 700 милиона лева, което правителството възложи на министъра на финансите Петър Чобанов да изтегли от немски банки, ще бъде похарчен за цигари, след като законът за пушене на закрито бъде отменен.

„То хубаво ще върнем пушенето, ами какво ще пушим? Затова го теглим заемът, за да не пушим онова, дето сърбите пожелават“ – първи целта на кредита съобщи културният министър Петър Стоянович.

Пред немските финансови институции заемът е представен като кредит с цел покриване на битови нужди за предстоящия зимен сезон, тъй като почти никой не дава пари на просяци, ако знае, че са за цигари.

„Ма аз имам астма, как ше пушити вътре?“ – възрази министър Чобанов, преди да бъде пратен за бира и цигари до близкото магазинче в една от преките на бул. Дондуков и да бъде зашлевен, за да не проявява мнение.

От заема освен политиците ще се възползват и социално слабите, децата на 19-годишни глупави майки, както и Гърция, която се възползва от всички заеми, защото е симпатична и нека да си има пари.

Източник: nenovinite.com

Един коментар по “НЕНОВИНИТЕ: Правителството тегли заем за цигари

  1. МУНЧО-„ФИНАНСИСТА: – ИГРАЛОТО НА ЕСТЕСТВОТО, ЧАСТ ОТ УРОДЛИВАТА МЕНАЖЕРИЯ НА „КОМУНИСТИЧЕСКАТА БЕЗМОЗЪЧНОСТ“. ЛИХВАРЯТ НА НАЙ-БЕЗЛИЧНОТО, АЛЧНО, АНТИНАРОДНО И НАГЛО „правителство“ пребивавало в България. Тези никога не са работили, за да го прибавя към квалификациите за тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *