Невероятно ВИДЕО! Вижте какво прави руснак с яйца!

Лудият руски хакерЛудият руски хакер събра повече от 650 хил. гледания в YouTube с феноменалните си умения да прави номера с яйца.

Един симпатичен младеж се превърна в истинска интернет сензация. Лудият руски хакер, или както е по-известен в мрежата като CrazyRussianHacker ни представя феноменалните си умения да прави сензационни номера с яйца. Видеото, в което той представя тези свои номера се превърна в тотален хит в мрежата. То е гледано от повече от 650 000 потребители в най-големия сайт за видеосподеляне YouTube, разкри сензационната новина offnews.bg.

Кадрите, в които младежът със силно изразен руски акцент, тъмни очила и военно яке, предизвикаха истински фурор в социалните мрежи. Във видеото той демонстрира по уникален начин как можете да обелите добре сварено яйце с лекота, да направи сваряване в барбекю или да посочи колко трябва да е подсолена водата, за да може яйцето ви да остане на повърхността на съда.

Много любопитен прийом използва Лудият руски хакер при отделянето на жълтъка от белтъка на суровото яйце. Това е процедура, която всяка домакиня се налага да прави нееднократно при приготвяне на своите блюда. Но симпатичният младеж ни представя един феноменален метод, при който ви е необходима само една пластмасова бутилка и благодарение на нея с лекота ще правите това кулинарно действие.

Клипът на този чудодеен експериментатор не случайно носи името „10 впечатляващи научни експеримента, които можете да правите с яйца”, а Лудият руски хакер е наречен в интернет пространството “EGGсперт”.

Вижте уникалните кадри какво можете да направите с яйцата, предложени ни от Лудия руски хакер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *