Невероятно! Баща излезе от кома за бала на дъщеря си!

Баща излезе от комаБаща излезе от кома и се изправи на крака, за да присъства на бала на дъщеря си. Невероятната новина дойде от Благоевград.

Ангел Златанов претърпял две тежки мозъчни операции, заради спукана аневризма в мозъка. Той прекарал четири месеца в болницата и бил в кома, а лекарите не давали особени надежди, че ще се оправи.  Край него неотлъчно стояли близките му и му говорили. Знаели, че на човек в кома трябва да се говори и били сигурни, че той ги чува.  Най-много го молела да се събуди дъщеря му, която е абитуриентка. Тя непрекъснато повтаряла, че иска той да я изплати на бала, описвала му тоалета си, казвала му, че го обича и ако не стане, няма да отиде на бал.

Дали Ангел е чул думите на Снежана и се е мобилизирал, или просто природата решила така, но малко преди бала излязъл от комата. А в деня на бала за пръв път се изправил на крака и изпратил дъщеря си. Тя била на седмото небе от щастие и смята, че нейната обич към него го е излекувала.  Съпругата му вярва пък, че Бог е чул молитвите й.

Ангел имал магазинче за хранителни стоки, работел много, преуморявал се и не знаел, че има аневризма.  Той получил силен кръвоизлив в мозъка и го спасили с операция. Тъкмо закрепнал малко и се получил втори масиран кръвоизлив и последвала втора операция, след която останал в кома. Според лекарите волята му за живот и голямата покрепа от семейството били основен фактор за спасението му.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *