Невероятно! Баба роди внучка си (СНИМКА)

Баба роди внучка сиНевероятната новина обиколи света. 49-годишната Линда Сироа от щата Мейн дала живот на бебето на дъщеря си, която страдала от сърдечно заболяване, застрашаващо здравето й при евентуално раждане.

Линда се съгласила да поеме ролята на сурогатна майка и на 13 август, на бял свят се появил Мейдън Хърбърт, чиято майка Ейндъжл стояла наблизо, пишат от Daily Mail.

„Това се оказа доста по-лесно, отколкото си мислех. – разказва Сироа пред Portland Press Herald. – Чувствах се така все едно съм детегледачка за няколко месеца“.

Линда се решила да поеме специфична роля, след като лекари съобщили на 25-годишната й дъщеря и 29-годишния й съпруг Брайън, че момичето не трябва да забременява.

„Новината бе голямо разочарование и много ни натъжи. Но ние някак си не загубихме надежда, че има начин да стане и когато майка ми предложи да се погрижи за мен, приех на драго сърце“, разказва Ейнджъл.

След взетото решение, в утробата на Линда била имплантирана оплодена със семенната течност на Брайън яйцеклетка на момичето, като манипулацията се оказала успешна и майката забременяла.

„Това си е тяхното бебе – аз бях само стая под наем“, с усмивка казва бабата.

Източник: pravda.bg

Един коментар по “Невероятно! Баба роди внучка си (СНИМКА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *