Невероятен хитрец!!! Вижте как надцака банката в нейната игра!

КредитиКак да намериш цаката на банката? Ето подъл номер – с техните камъни по тяхната глава!

Този чудесен израз всеки го е чувал, а както става ясно, може да се приложи и спрямо банките. Както те ни тормозят, така и ние можем да им скроим същия номер.

Руснакът Дмитрий Агарков им намери цаката и бързо се прочу в мрежата, пишат от razkritia.com.

Обикновено все клиентите са губещи, но вижте какво му хрумнало на този хитрец. Той получава кредитна карта заедно с друг договор, при това без да я е искал, а условията никак не му допадали.

42-годишният мъж решава да накове онлайн банката в Русия – Tinkoff Credit Systems. Той вписва със ситен шрифт в документа свои правила, подписва ги и връща договора на банката. Служителите пропускат да прочетат тези важни детайли и валидират споразумението.

Така те моментално се съгласяват с посочения лихвен процент в размер на…една кръгла нула. Към тази екстра Дмитрий заложил още неограничен кредитен лимит без такси плюс клауза, че банката е длъжна да плати глоби, ако промени или разтрогне договора.

След 2 години, в които Агарков се радвал на идеята си, банката все пак слага край на това и завежда дело. Съдът обаче принципно отсича, че някой не е прочел добре условията и в такъв случай, не могат да имат претенции.

Както банките процедират с нас, нали така?!

Отгоре на това, човекът депозирал допълнителен иск към финансовата институция. Той пожелал да му бъдат изплатени 550 хиляди евро, защото не са спазили договора и са го прекратили предсрочно.

Един коментар по “Невероятен хитрец!!! Вижте как надцака банката в нейната игра!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *