На „Позитано“ бесни на Моника Станишева за кадруване на правителството

ШуробаджанащинаПодземни трусове разклащат централата на БСП и парламентарната група на социалистите. Те са втрещени от своя лидер Сергей Станишев и са бесни на спътничката му Моника, заради кадруване в правителството. Според депутати от Коалиция за България, кабинетът „Орешарски“ е реден в кабинета на Николай Василев на столичната улица „Раковски“ – там е офисът на фирма Експат,в която са съдружници Николай Василев, Моника Станишева и Мария Дивизиева, която става началник-кабинет на премиера Орешарски.

Според предварителните уговорки, министър на регионалното развитие трябвало да стане Димчо Михалевски, на земеделието – Светла Бъчварова, на спорта – Георги Мърков. Обещания да се озоват на министерски и зам-министерски позиции получили в предизборната кампания и други водачи на листи… Всички те останали с пръст в устата след обявяването на списъка „Орешарски „. В него преобладават приятели на Моника Станишева, воглаве с личната й гинеколожка д-р Таня Андреева.
Министри от БСП станаха само интимно близките със Сергей Станишев Кристиан Вигенин и Драгомир Стойнев. Министърът на отбраната Ангел Найденов, депутат от БСП, живее на семейни начала с Мая Манолова, близка приятелка на Моника Станишева.

Един коментар по “На „Позитано“ бесни на Моника Станишева за кадруване на правителството

  1. А ВИЕ господа социалисти какво очаквахте? Нали затова не искате касиране на изборите, за да не се обърка нещо и да изпуснете софрата? А тя ще е богата, както се очертава! Ако беше правителство на ГЕРБ с такъв конфликт на интереси щяхте да стигнете в оплакванията си не само до Брюксел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *