Натряскан шофьор се заби с колата си в стена край Благоевград

Пиян шофьор„Рено Лагуна“ се заби в стена край Благоевград, 33-годишният водач, който видимо бе употребил алкохол, отказа лекарска помощ, съобщи Struma.bg.

Сигналът за инцидента е подаден в 7.20 часа тази сутрин от пътя между селата Покровник и Зелен дол. На остър 90-градусов ляв завой автомобилът излиза вдясно от пътното платно и се блъска странично в стената на бетонов възел. След като отваря дупка в нея, автомобилът продължава, но поради спуканите десни гуми се отклонява надясно. Минава покрай входа на бетоновия възел, насочвайки се към дерето. Спира на брега му, преди да падне в малката рекичка.

На мястото на инцидента пристигна линейка и патрулка на КАТ-Пътна полиция. 33-годишният водач на лекия автомобил Б.М., който бе с кървяща рана на главата и срязана длан, отказа лекарска помощ. Отказа да духа и на дрегера на пътните полицаи. Благоевградчанинът нямаше никакъв спомен какво е станало, едва стоеше на краката си. Патрулът на КАТ остана на местопроизшествието, за да го заснеме. Пред пробитата стена имаше части от предницата на „Лагуна“-та, дясната й врата бе напълно смачкана.

Работата по инцидента продължава. Най-вероятно водачът ще бъде конвоиран от полицаите, за да даде кръвна проба, ако не откаже и нея.

Това е трета дупка в стената на бетоновия възел за последните години. Завоят е опасен, тъй като преди него има права отсечка от около 2 километра. След ускорението следва 90-градусов завой покрай стената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *