Народът срещу Капута! Изключително СКАНДАЛНО ВИДЕО!

Капут БарековВместо да е в затвора – той иска да става политик!

Ако и вие НЕ ХАРЕСВАТЕ БАРЕКОВ – СПОДЕЛЕТЕ ТОВА С ВСИЧКИ СВОИ ПРИЯТЕЛИ!

Малко ни е един психичноВолен, та сега и друг луд се кани да влиза в парламента, вместо да си пие хапчетата!

Нека един от най-мразените хора у нас /известен с многото си прякори – Дудука, Капута, Ибрика и т.н./ да разбере веднъж завинаги, че БЪЛГАРИЯ НЕ ГО ИСКА НИТО В ПОЛИТИКАТА, нито където и да е другаде.

На България не й трябва поредния слуга на Делян Пеевски.

На България не й трябва телевизионен измамник, който опорочи изборите с помощта на Мая Манолова и съдействието на прокуратурата.

Къде са сега „фалшивите бюлетини”?

Защо Цацаров мълчи?

Отговорът на този въпрос е прост.

Цацаров мълчи, защото в бюлетините няма нищо фалшиво.

И когато някой ден истината все пак излезе наяве ще видите, че не става въпрос за 350 000 „фалшиви” бюлетини, а за много повече, но истински.

Става дума за над 1 милион и 200 хиляди бюлетини – но напечатани с договор, подписан от администрацията на служебния премиер Марин Райков – като надтираж.

Това е истината.

Няма бюлетини за фалшификация.

Има огромен надтираж.

Да, законът позволява само 10 процента, хората на Марин Райков обаче са поръчали цели 21 процента.

Но това не значи фалшификация.

друго грубо нарушение на закона.

Заради което и Марин Райков не трябва да се радва на живота като посланик в Рим, а трябва да е тук, в България, и също да се поти на подсъдимата скамейка.

Защо не е така?

Цацаров отново мълчи.

И какво ли може да каже – та нали с негова помощ на власт дойдоха превратаджиите.

На България не й трябва дудуци в съпровод на цаца.

На България й трябва върховенство на закона.

И по-малко да се краде.

Тогава България ще я бъде.

За да докажем, че Бареков всъщност е едно сервилно същество, без достойнство, готово да лиже всякакви задници за пари – тук ПРИЛАГАМЕ И ВИДЕО, в което ясно се вижда и чува как днешният враг № 1 на Бойко Борисов – Николай Бареков, тогава му е най-добър приятел № 1 и отчаяно се хвърля като Матросов на амбразурата в защита на приятеля си Бойко.

До всички защитници и симпатизанти на Бареков – първо изгледайте това видео, сетне си припомнете как вашия любим Капут поне 7 години без умора лижеше задните части на Бойко, преди ДСП и Делян Пеевски да му заповядат да почне да лае по Борисов като уличен помияр.

И той го направи.

Защото когато си капут, наистина нямаш приятели, наистина нямаш принципи или достойнство – имаш само интереси, а вместо сърце имаш кесия.

Но тогава нямаш никакво право да се сърдиш, когато след години детето ти започне да те пита:

– Тате, защо всички ти викат Капут?

СПОДЕЛЕТЕ ТОВА С ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ, АКО И ВИЕ НЕ ИСКАТЕ БАРЕКОВ В ПОЛИТИКАТА – АКО ИСКАТЕ КАПУТА ДА БЪДЕ СПРЯН!

А ние можем да го спрем.

Защото сме народ!

А те са мърша!

Източник: 1kam1.eu

16 коментара по “Народът срещу Капута! Изключително СКАНДАЛНО ВИДЕО!

 1. Какви са тези простотии.Това ли измислих те за човек който още не се е доказал в политиката.Мазохисти са хората да ги тъпчат и мачкат.Не знам дали ще спечели Бареков но една добра алтернатива.Тези който са в момента ли ще продължават да ни управляват и унижават.

 2. Натисна по мазала много личности и се чудят каква простотия да измислят.На много хора Бареков не им е удобен,защото разкри доста скандални схеми.Точно Бареков трябва да влезе в политиката и да им разкаже играта.Всички политици са алчни и безкрополни подлеци .

 3. Не виждам нищо скандално в посоченото видео . Нещо повече, съзирам от ваша страна един циничен опит да уязвите един стойностен журналист, който тези дни даде заявка ,че влиза в политиката. Многократно Бареков е акцентирал,че не е бил приятел с Бойко или с някой от другите известни политически лидери. Някога, по време на първите стъпки на Герб, Бареков е мислил, че това е силата, която ще донесе промяната в страната ни. И повечето бг избиратели мислехме така.но в крайна сметка всички видяхме,че Герб ни излъгаха всички ни-и с фалшиви бюлетини и с платени протести. Така,че ако за вас това видео е с нещо скандално ,то аз виждам едно скандално нещо тук: намирисва ми силно на политически подлоги ориентирани към определена партия. Ако не успеете да надскочите партийните си интереси, България няма да успее да излезе от дъното.

 4. Голяма простотия сте изходили господа редактори на тази силно казано медия тук. Интелектуалните ви напъни са били безмислени. Още след прочитане на първите няколко реда, на всеки средно интелигентен човек ще му стане ясно, каква е журналистическата стойност на този материал и колко умствения потениал на автора.

 5. Баси вестника баси заглавието. И какво му е толкова скандалното на това видео аз не виждам. Сензации ли търсите или сте платени журналисти. Ако въобще може да се каже журналисти!

 6. Голяма простотия сте изходили господа редактори на тази силно казано медия тук. Интелектуалните ви напъни са били безмислени. Още след прочитане на първите няколко реда, на всеки средно интелигентен човек ще му стане ясно, каква е журналистическата стойност на този материал и колко умствения потенциал на автора.

 7. Статията вони на злоба.И кои ти дава правото да говориш и пишеш от името на цяла България.Мислиш ли че великия мислител съчинил тази статия не е той за затвора?

 8. Тази статия е едно огромно недоразумение! Не виждам защо изобщо е трябвало да се пише. Имам чувството, че всичко е изсмукано от пръстите. И за да не съм голословен ще обърна внимание само на две неща. Нека поразсъждаваме заедно и да видим аргументите на автора. Първо да разгледаме изречението – „Да, законът позволява само 10 процента, хората на Марин Райков обаче са поръчали цели 21 процента.“ в същия този текста се казва едва ли не всичко е законно. Закона позволява 10 % всичко над това е незаконно – не е ли така? Независимо, че го наричате надтираж за мен е престъпление. Може и да няма фалшификация но това е само щото ги надушиха. За какво им са толкова бюлетини отгоре – тапети ли ще си правят или подпалки за печката – я стига … И накрая – изгледах въпросния клип и не видях и помен от лизане на задни части. Или аз не съм „чел между редовете“ или всичко това е плод на развихрената ви фантазия. Склонен съм да приема само второто. Съжалявам ако съм засегнал някого …

 9. ЗАЩО МУ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТАЯ ИНДУЛГЕНЦИЯ…ТОИ И ЗА ИЗБРЪСВАНЕ НА ЗАДНИ ЧАСТИ НЕ СТАВА..МОЖЕ САМО РЕЗАНИ ПИШКИ ДА ОБСЛУЖВА…ДУДУК СМОТАН!!!!

 10. Е кой ли ще му вярва на този предател.До скоро беше с ББ,стана му кум,а сега стана подлога на Пеевски и комунистите.Опорочи изборите,а сега политик ще става.

 11. Ами пълен капут си е – при това употребяван многократно. Едно от съвсем малкото смислени неща казани от Бойко Борисов…

 12. Плод е на развихрена фантазия , естествено! Бареков отдавна се е превърнал в трън в очите на старите политически мутри, защото им изкарва кирливите ризи на показ. Е, сега ще ги видим : какво ще правят като Бареков влиза като политически силен играч?Ще ги изкара вън от политическото игрище-бъдете сигурни.

 13. После,след като изгледате този клип,да не забравите да си пуснете и оня с днешния премиер и Вълчев,та да ви стане ясно какво мисли той за всички,които по някакъв начин искат да живеят по-добре! Такива в нормална държава отдавна да са политически трупове,ма не..ние нали сме в България,ще си ги отглеждаме да ни се присмиват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *