Нарекоха Златка Димитрова червей и травестит

Черната Златка във фейсбукЧерната Златка е влюбена в прожекторите и постоянно се чуди как да се намъкне под светлините им. Тя непрекъснато провокира със снимки в профила си във Фейсбук и понеже вече не върви да се изпъне дибидюс гола, все пак е почти омъжена и сериозна жена, сега е метнала снимка по червен бански, под която е написала “Не съм ли черешката на тортата?”.

Съответната черешка подразни доста потребители, които от своя страна започнаха да  питат в името на какво демонстрира самочувствие, откъде се поражда то и защо изобщо непрекъснато занимава хората със себе си.

„Не си черешката на тортата,  а на селенията и простотията”, отговаря един от портебителите. „Нужно ли е непрекъснато да ни занимваш със себе си”, пита друг.

Трети пък обръща внимание на фигурата на заслабналата плеймейтка и я оприличава на травестит.

Димитрова изгуби женствените си извивки и на снимката наистина не личи особено пола й, ако не се броят силиконовите гърди, които са на път да увиснат на изпосталелите й ребра.

Черната Златка на мореСамочувствието на брадърката наистина започва яко да дразни част от хората и те не пропускат случай да й го върнат. Сега, за да подчерте, че участва в екипа на “Черешката на тортата”, тя се опитва по всякъкъв начин да привлече внимание, но доста често постига обратен ефект.

Негативните мнения изразява жена на средна възраст, която е написала: “Мило момиче, животът не е само снимки и веслба. Мнението ми за теб беше лошо, но след като ти видях знанията по география, съвсем се влоши. Когато открадна приятеля си Миро от жена му и остави едно дете без баща, започнах да те презирам, като жена. А в момента изобщо не мога да те разбера. Докато баща ти лежи в болница с инсулт, вместо да държиш ръката му и да му даваш кураж, ти се къпеш на плажа и се правиш на черешка. А някои череши са червиви, знаеш ли го?”

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *