Направо го разби! Райна към Коцето: Стига си мечтал, не си ми последния!

РайнаСловесните нападки между бившите любовници не спират…

Връзката между Райна и Константин отдавна е в миналото. Въпреки това обаче отношенията между двамата не спират да бъдат обект на всякакви слухове и спекулации. Изпълнителите не само, че не правят нищо по въпроса, за да ги спрат, ами сами ги подклаждат, съзнателно или не.

Райна и Коцето не спират да говорят един за друг, макар и косвено. В повечето случаи става въпрос за нападки от страна на Райна към певеца заради някое негово уж майтапчийско изказване. Подобна случка се разигра преди няколко дена.

Певицата, очевидно подразнена от думи, отправени към нея, написа в страницата във Фейсбук си доста остро изказване. И макар да не споменава конкретни имена, феновете й са убедени, че говори именно за Коцето в поста си. “Въвлечена в нечия химера се налага да кажа позицията ми, и тъй като ТОЙ обожава публичността ще му направя този подарък- отново да подмина поредната му медийно-словесна изцепка”, гневно написа изпълнителката. Очевидно намеквайки, че певецът се надява тя все още да мечтае за него. Да, ама не. Пилето на поп-фолка ясно заяви, че си има нова половинка и старата е вече в миналото.

Повод за гнева й станах думи, изпуснати уж на майтап от Константин по неин адрес: “Не бих си позволил лукса да спя с нея за да не нараня чувствата й”, изцепи се певецът уж на шега. Шега, шега, ама Райнето полудя, каквато си е люта, смеят се феновете. И реши да му го върне публично.

Това със сигурност е просто поредния епизод от любопитните отношения между бившите влюбени. Като се има предвид, че тези дни двамата заминават заедно на участие в Лондон, със сигурност искрите помежду им ще продължат да прехвърчат.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *