Направиха Mercedes-Benz G63 AMG 6х6 в стил яхта

Mercedes-Benz G63 AMG 6х6 в стил яхтаКакто е известно арабите и по-конкретно т.нар. шейхове, притежават изключително много пари и също така изключително лош вкус към автомобилите. Това, естествено не се отнася за всички паралии от Близкия изток, но тези с изискан вкус към четириколесните се броят на пръсти, предават от fakti.bg.

Поредното доказателство за това е свързано с един модел, който и без друго може да се определи като „прекален“ . Става дума за Mercedes G63 AMG 6х6 – високопроходим автомобил, предназначен основно за гореспоменатите шейхове. Подобен всъдеход с шест колела и струващ половин милион евро обаче не устройва всички богати араби.

Един от тези, които имат друго виждане по темата е поръчителят на возилото от снимката. За съжаление фотографията е от типа „шпионски“ и е само една, но тя дава ясна представа за това, че идеята е да се направи нещо като всъдеходна сухопътна яхта. Явно базовото изпълнение на G63 AMG 6х6 не е достатъчно комфортно и удобно.

По непотвърдена информация цената на това возило е около 1.5 млн евро. Какво се крие във вътрешността на поръчковото возило, на този етап можем само да гадаем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *