Направиха супер яка геймърска мишка – вижте я! (ВИДЕО)

Геймърска мишкаAeroCool вече ни е добре позната компания, която наскоро пусна в продажба геймърската мишка Templarius Arma. Сега същият този производител обяви пускането на друг продукт от тази категория. Компютърната мишка, наречена Templarius Gladiator, според производителя, е предназначена за професионалните компютърни играчи и ентусиасти. За нейните особености научихме от прес-релийза, в който се твърди, че мишката е с „ергономична форма и има няколко допълнителни бутона за управление на игровите функции“. Манипулаторът има симетричен корпус, еднакво подходящ за хващане, както с дясната, така и с лявата ръка. Гумените подложки на пластмасовия корпус допълнително помагат за стабилния захват на мишката, а за максимално плавното плъзгане по подложката, Templarius Gladiator има тефлонови крачета.

В Templarius Gladiator се използва лазерен сензор T.P.L. (Templarius Professional Laser), който се характеризира с резолюция от 4000 точки на инч и честота на опресняване 6600 кадъра в секунда. Резолюцията може да се регулира в диапазона от 400-4000 DPI директно в процеса на работа с помощта на специален бутон с вграден LED-индикатор. Устройството се свързва с компютъра чрез 1,8-метров кабел. Честотата на дискретизация в USB е 1000Hz, което ще подобри плавната и прецизна работа с мишката.

Допълнителните бутони са поместени до колелцето за скролване, което позволява с лекота да изберете оръжие, магия или да поставите капан, без да се налага да използвате клавиатурата. Общият брой на бутоните е осем. Техните функции се настройват чрез специалното софтуерно приложение Templarius – удобен команден панел, позволяващ да зададете нужните Ви игрови профили, променяте бутоните за действие и дори да променяте честотата на мигане на логото върху корпуса на мишката. Според производителя, всички бутони в Templarius Gladiator гарантирано ще издържат до 5 милиона натискания.

http://www.youtube.com/watch?v=f2inSffHwGw&feature=player_embedded

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *