Нана от „Съдебен спор” показа домът си (СНИМКИ)

Нана от „Съдебен спор”Водещата се шири в мезонет в София.

Обичаната от малки и големи зрители телевизионна водеща Нана обзаведе новия си дом. След като месеци наред сърцатата дама се бори с най—страшната болест на земята — рака, днес водеща „Съдебен спор” хвърли цялата си енергия за превръщането на мезонета си в София в уютно семейно гнездо.

Двойката се сдоби с просторния си нов дом още преди две години, но битката с рака не позволи на Нана да се порадва на дома си. Днес, след като най-лошото вече е зад гърба й, водещата се е посветила на идеята да превърне дома си в райско място за почивка пишат от hotarena.net.

Домът на Нана от „Съдебен спор”Просторният мезонет се намира в стария център на София и предлага комфорт за цялото семейство, макар че е само 125 квадратни метра.

На долното ниво е разположена дневната, разделена на две части от антрето. От едната страна е кухнята, където Нана се развихря доста често. Обзавеждането е семпло, изчистено, но много стилно. А мебелите са внесени от Италия и Холандия, като Нана признава, че е имала проблеми с тях, пише още „24 часа“.

Дом на Нана от „Съдебен спор”На долното ниво е и стаята на четиригодишния Джейсън с удобен дрешник и баня.

На втория етаж на жилището е голямата спална, а по идея на Нана пространството е отворено и няма врати или стени. Цялото подпокривно пространство е отворено и добре обзаведено с гардероб и шкафове под прозореца плюс голямо двойно легло. Родителската баня е също оформена под диригентството на домакинята — таван с минерална мазилка и луксозни мебели.Домът на Нана

Един коментар по “Нана от „Съдебен спор” показа домът си (СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *