Нана: Анджелина Джоли да си отреже главата!

НанаТв водещата Нана постави под съмнение твърдението на Анджелина Джоли, че си е направила двойна мастектомия. „Сигурна съм, че не го е направила, защото при такава интервенция се изрязва всичко до ребро“, пояснява Нана пред „Галерия“, която от дълго време се бори с рака. Водещата била бясна, когато чула за изказванията на Джоли, които звучели сякаш е била болна от страшната болест.

„Два дни не си намерих място, обяснявах на всички, че е луда. Това не ти гарантира, че няма да развиеш рак под друга форма. Моят например беше тръгнал и в лимфните възли. Чета, че изследванията на Джоли показали, че има 85 % вероятност да развие рак на гърдата. По тази логика тя можеше да развие рак на мозъка“, възмущава се Нана.

Тя не гледа на американската актриса като на героиня. „Нейното не е смелост. Смелост е да изчакаш, ако ти се случи нещо, да се изправиш срещу проблема. Хиляди клетки се делят и във всеки един момент можеш да развиеш рак, но защо ти ще си отрежеш и двете гърди? Какво основно послание излъчва тя?, пита се Нана. Според нея Анджелина просто си е намирал повод да си направи пластични корекции.

Лекарите на водещата в Израел били категорични, че постъпката на Джоли е лудост. Според тях това можело да се случи само в частна клиника, не и в сериозно здравно заведение.

„Пак повтарям, че ако видя Анджелина Джоли, ще й кажа да си отреже главата“, продължава да се гневи Нана.

Тя си спомни как когато й поставили страшната диагноза, лекарка се опитала да я накара да си отреже и двете гърди. Уверявала я, че така ще се спаси. Водещата й повярвала и без малко да я послуша. Лекарите от Израел обаче я спрели. Забрани ли й да прави подобна процедура.

Източник: БЛИЦ

4 коментара по “Нана: Анджелина Джоли да си отреже главата!

  1. В света си е практика таква превантивна мярка…А.Джоли не е първата и не е единствената ,тя просто е известна актриса .Джоли e добър пример !!

  2. Нещо не е така с тая Джоли,нито с главата и. Мъчи се да убеди всички и себе си дори в нещо,което не е истина. Друга е истината…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *