Най-отблъскващото в женската визия според мъжете е…

ДвамаПрепоръчително е на първа среща да направите усилие за външния си вид, но въпреки това понякога нещата, които смятате за привлекателни, могат да отблъснат противоположния пол.

Или поне това твърдят екип от учени, решили да разберат кои са най-отблъскващите неща в женската визия според господата.

Ботушите тип Йети, например. Можете да ги носите на всякакви поводи, но не и на първа среща, защото 76% от мъжете казват, че ги мразят.

52% смятат, че въобще не са оригинални, колкото и дамите да вярват в това.

Гладиаторските сандали акцентират върху краката, но ефектът не е много харесван от силния пол. 67% от господата пък не обичат да виждат жената в гащеризон на първа среща.

Този елемент от гардероба ви не прави абсолютно нищо добро за вашата фигура. Затова 55% от мъжете смятат, че той трябва да се забрани.

Ако свалите слънчевите си очила на първа среща, също ще направите добро впечатление. Жените искат да скрият лицето си, като голяма част подражават на известните личности, но мъжете смятат този навик за глупав и смешен.

Контактът с очите на среща е най-важен.

Изкуственият тен е омразен за 56% от мъжете. 49% от тях смятат, че той кара жените да изглеждат евтини, а 34 на сто започват да се съмняват в интелекта.

55% от момчетата споделят, че естественият слънчев загар и блясък на кожата са най-привлекателни.

Фалшивите мигли пък са последният най-омразен елемент от женския имидж на първа среща според 77% от мъжете.

Източник: БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *