Най-дебелата в света: Гордея се с бедрата си! (ВИДЕО)

Микел РафинелиСмятаната за една от най-дебелите жени в света, 39-годишната американка Микел Рафинели е висока едва 162 см, но притежава най-големите бедра в света.

Доскоро Рафинели бе смятана и за най-дебелата жена в света със своите почти 200 килограма. Американката е категорична, че не желае да се променя и се харесва в този вид.

Микел споделя, че е сдобила с огромните си бедра покрай раждането на четирите си деца. Обиколката на ханша й достига впечатляващите 245 см, което си е истински рекорд.

Въпреки че има стотици фенове, които са във възторг от пищните й форми, Рафинели не крие, че те й причиняват и сериозни проблеми. Така например тя има сериозни проблеми да ползва градския транспорт и обикновено го избягва.

Вместо това Рафинели с охота кара камион, а в къщи стои на специално изработен стол от стомана и бетон, който да може да я издържа. Освен това пухкавата дама спи в легло широко два метра, тъй като не може са се побере в друго.

Независимо от факта, че не може да мине през нормална врата и често й се налага да прави компромиси заради фигурата Мике, споделя, че се чувства страхотно така.

Горещата дама обаче невинаги е толкова дебела. Като тинейджърка дори е била атлетична и е тежала едва 63 килограма. Въпреки това още тогава се е отличавала със закръглена фигура и широки бедра. Които днес й носят титлата най-дебела жена в света.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *