Надя на Коцето направи СКАНДАЛНИ признания!

Надя и КоцетоСъпругата на Константин започна да се оплаква от поведението на поп фолк певеца

Наскоро Райна разкри пред хиляди зрители какво е довело до раздялата й с Коцето. В предаването на Сашо Диков пилето на поп фолка сподели, че Коцето системно й изневерявал, лъжел за всяко нещо и имал проблеми с наркотиците и алкохола. Всичко това накарало Райна да преосмисли връзката им и да сложи край на романса си с Константин.

Очакваше се Коцето да отвърне на удара, но той просто остана ням и глух за разкритията на Райна. Сега обаче и Надя надигна глас. На нея й писнало от постоянните забежки на Константин.  Надя била отвратена от поведението му на бройкаджия. Коцето ставал неукротим когато си пийнел и налитал на всичко с пола. И тъй като поп фолк певецът е заобиколен нон-стоп от красиви и млади жени, непрекъснато му се отдавали възможности да кръшка на Надето.

Обезпокоена Надя споделила пред приятелки, че вече е уморена от поведението на Константин. Тя се кълняла, че й е дошло до гуша да разбира за изневерите на Коцето, който обикновено се забавлявал с доста по-млади девойки. Надя си стои вкъщи и отглежда дъщеря им, а Коцето върти любов с всяка леснодостъпна жена. Той дори не се притеснявал, че Надя ще разбере за поредната му забежка. Приятелките на Надето вече се чудят кога ли ще й дойде акъла в главата и ще бие дузпата на певеца.

Източник: kliuki.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *