Наглост! Мая Манолова видя в протестите програма за социална заетост

Мая МаноловаЗам.-шефката на парламента Мая Манолова заряза ваканцуването и го удари на агитация и пропаганда в своя избирателен район Кюстендил. Подобно на пчеличката Мая обикаля сред съгражданите си и образно им обяснява как днешните протести у нас били режисирани, а зад тях стояли нечии големи пари, които щедро се раздавали на гражданите, за да викат “оставка” и “мафия”.

Вече едва ли има човек в България, който да не е наясно, че една огромна част от протестите в София се плащат. Дори има тарифа, по която участниците си получават възнагражденията за съответния ден. Бих казала, че това е една нова форма на временна заетост, коментира Манолова.

По думите й доста хора така успели да си покрият разходите през летния сезон, някои да отидат на море, благодарение на финансирането по време на протестите. Тази временна заетост, която ако продължи през есента, сваляла малко от ангажиментите на социалния министър да търси подпомагане за тези хора, защото едни други хора им плащат за това да ходят на протести, посочи още червената фурия.

Манолова призна, че не е престъпление по българския наказателен кодекс да плащаш на протестиращи, но също така е любопитен въпросът откъде имаш пари да плащаш на протестиращи, допълни Манолова. Парламентарният шеф обаче и съвсем забрави, че най-големите пари са в ръцете на червената мафия. Тя и дума не обели за това, кой плати на 70-те автобуса, които докара от провинцията хора, за да викаха не срещу Орешарски, а в защита на управляващите. Те ,обаче, според Манолова не принадлежат към категорията на “платените протестиращи”, които вече повече от два месеца са по улиците и площадите заедно с децата си, за да кажат на “управляващите”, че трябва да си ходят.

Манолова си позволи и още една манипулация – че от новия бюджет щял да спечели бизнесът и българските граждани, „които разчитат на държавата за подкрепа, особено на прага на предстоящата зима“. Само, че парламентарният шеф не каза кой точно бизнес, и кои точно граждани. Защото според управляващите сега българите са разделени на две – на тези, които искат кабинета, и на тези, които не искат не само кабинета, но и цялата политическа класа, която днес е в парламента и се опитва да управлява държавата с нечисти сметки и задкулисни схеми.

Източник: factor.bg

2 коментара по “Наглост! Мая Манолова видя в протестите програма за социална заетост

 1. МАЯ МАНОЛОВА (ЗЛАЯ МАЗОЛОВА)
  http://vbox7.com/play:fa061488&start=2

  Този видео-клип показва истинската същност на Заместник-председателката на комунистическо-турско-фашисткия „парламент“ – Злая Мазолова, наскоро.

  Зад гърба на „любящия“ я Ангел-хранител Найденов, Асен Гагаузов пощипва сбръчканото вратле на кюстендилската „к…а“ (искам да кажа „кокона“, не нещо друго). Не е ясно дали депутатите си я предават като покъщнина или едновременно общо я ползват! Не си спомням друг председателстващ „парламента“ с подобна същност и прояви….
  СИПАНИЧАВИЯТ ПОРЕДЕН ОБОЖАТЕЛ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ НАЙДЕНОВ, ПОРЕДЕН ПАРЦАЛ, ТОПНАЛ СЕ В МРЪСНАТА ПОМИЯ НА КОФАТА – ЗЛАЯ МАНОЛОВА, може да изкара и танкове, за да превозва своя идеал – мръсната Злая Мазолова – завбъдеще – вместо с таксита. Може да напълни тези танкове и с помаци, турци, фашисти и да насочва тези танкове срещу масовите протести, които очакват КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ЗАНАПРЕД. О, КАКВО ПРЕДСТОИ НА КОМУНИСТИТЕ! НЕ ИМ ГО ПОЖЕЛАВАМЕ. А отпред на танка – с разголена, но сбръчкана гръд – Злая Мазолова – “вдъхновител” на своите “любим и партия”! ….и цялата в яйца и домати!

 2. Ангел Найденов
  Дърто съм моряче, не съм тарикат, СИПAНИЧАВ СЪМ и най вече ГЛУПАК. Нямам вече ХУБАВИЦА! Би ми шута моята женица Беше тихо и спокойно, а сега е ВЕЧЕ АД! Имам КУРВА “ЗЛАЯ” – ОТ КЮСТЕНДИЛ-ГРАД. Дават я в “youtube” – КАТО ЗА ИЗЛОЖБА. АЗ КАТ СЪМ ТУРУК – ВСЕКИ Я ОНОЖДА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *