Наглостта на Мая Манолова отново премина всякакви граници

Мая МаноловаЗам.-председателят на парламента Мая Манолова бе категорична, че няма да се подадат на изнудването на „балерините” (така нарече протестиращите пред Народното събрание).

Тя дори демонстрира възмущение от това, че за медиите били по-важни „балерините пред парламента”, отколкото случващото се вътре в него.

Манолова бе категорична в ефира на Би Ти Ви, че вече няма наивници, които да вярват в това, че в протестите участват и представители на десния Реформаторски блок и искат са има техни представители в Народното събрание.

Червената депутатка не пропусна да подчертае, че вчера ГЕРБ са се опитали да монополизират протестните действия и допълни, че тази партия няма никакви скрупули и използва всички възможни методи, за да накара хората, работещи в местните структури да отидат на протестите, вместо на работа.

По темата за сметките за електроенергия, които въпреки намалението останаха високи, Манолова обеща, че ще инициира среща с гражданското общество, на която ще покани и шефовете на ДКЕВР, за да стане ясно какво се случва в действителност.

Тя самата недоумява как е възможно сметките за електричество да са по-високи след намалението, макар и минимално и допълни, че това ще е пореден пример за злоупотреба от страна на монополите.

Червената депутатка бе категорична, че хората, които подкрепят правителството имат пълното право да отидат на жълтите павета, за да го заявят и подчерта, че никой от представителите на партията не е плащал за протест или пък да е притискал хора по някакъв начин, пише Новини.бг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *