Нагли са! Ето как властта обясни присъствието на поддръжниците си!

Мая МаноловаА Мая Манолова обясняваше „на гладно” как БСП и ДПС не организирали симпатизанти.

Управляващите пооплетоха конците преди днешното заседание по отношение на бусовете с протестиращи, но след като стана ясно какъв ще е вотът си признаха!

Мая Манолова невъзмутимо даде да се разбере пред медиите, че от „БСП категорично не се занимавали с тези неща”. Никой от партията й не притискал кметове, нито пък приемала да се плаща на хора, за да идват да протестират.

Червената дама обаче пламенно реагира на демонстрираното отношение на протестиращите срещу нея и съпартийците й. Било в реда на нещата полицията да се организира, за да реагира на провокации.

Коалиционният й партньор Лютви Местан не изпадаше в подобна емоционалност, но пък явно е по-самоуверен от Манолова. И използва стилистиката на своя „почетен” лидер Доган, който мечтаеше да си купи летяща чиния. Запитан какъв е този необичаен трафик на междуградски автобуси в центъра на столицата, Местан реши да бъде забавен и рече: „Не знам как тези хора са дошли, предполагам, не са дошли с кораби, защото София няма пристанище”.

Другарят Михаил Миков обаче беше почти честен и милозливо обясни: „Очевидно симпатизантите ни са откликнали на покана за участие в импровизирана манифестация в подкрепа на кабинета.”

Долу-горе подобна сърдечна покана са получили и симпатизантите на ДПС. Сам губернаторът на Кърджали Бахри Юмер се похвалил пред в. “Преса”, че се обадили да питат може ли да осигурят 500 души, а те надскочили нормата и пратили 600 с автобуси.

Източник: razkritia.com

3 коментара по “Нагли са! Ето как властта обясни присъствието на поддръжниците си!

 1. МАЯ МАНОЛОВА (ЗЛАЯ МАЗОЛОВА)
  http://vbox7.com/play:fa061488&start=2
  Този видео-клип показва истинската същност на Заместник-председателката на комунистическо-турско-фашисткия „парламент“ – Злая Мазолова, наскоро.
  Зад гърба на „любящия“ я Ангел-хранител Найденов, Асен Гагаузов пощипва сбръчканото вратле на кюстендилската „к…а“ (искам да кажа „кокона“, не нещо друго). Не е ясно дали депутатите си я предават като покъщнина или едновременно общо я ползват! Не си спомням друг председателстващ „парламента“ с подобна същност и прояви….
  СИПАНИЧАВИЯТ ПОРЕДЕН ОБОЖАТЕЛ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ НАЙДЕНОВ, ПОРЕДЕН ПАРЦАЛ, ТОПНАЛ СЕ В МРЪСНАТА ПОМИЯ НА КОФАТА – ЗЛАЯ МАНОЛОВА, може да изкара и танкове, за да превозва своя идеал – мръсната Злая Мазолова – завбъдеще – вместо с таксита. Може да напълни тези танкове и с помаци, турци, фашисти и да насочва тези танкове срещу масовите протести, които очакват КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ЗАНАПРЕД. О, КАКВО ПРЕДСТОИ НА КОМУНИСТИТЕ! НЕ ИМ ГО ПОЖЕЛАВАМЕ. А отпред на танка – с разголена, но сбръчкана гръд – Злая Мазолова – „вдъхновител“ на своите „любим и партия“! ….и цялата в яйца и домати!

 2. ОТЧАЯНАТА МИМИКРИЯ НА КОМУНИСТИТЕ-ВЛАСТНИЦИ И ТЕХНИТЕ МЕКЕРЕТА
  След толкова години натрапливо и задушаващо (подобно на плевел) властване комунистите и техните добре известни рязани ортаци са вече крещящо разпознаваеми в обществен план.
  Още на времето – даже много преди 1989 г., техните социалноикономически и идейнополитически СТРАТЕЗИ вкарваха различни „разсейващи окото” елементи, които да отвличат вниманието на „народната маса”. Тези елементи трябваше да покажат колко много хора „симпатизират на идеите на партията (БКП)” и как партията издига все-по-нагоре тези т. нар. „независими кандидати” в дух на „демократизъм” В същото време – при липса на „ефект” от дейността им – подобни „независими кандидати” бяха обявявани (с половин уста) за „грешки”, тъй-като не бе редно „истинските комунисти” да грешат! Нагледахме се на „независими кандидати” като Благовест Сендов, Велко вълканов, Румен Воденичаров, Огнян Сапарев, Александър Томов, Людмил Маринчевски, та и на цели „сателитни партии” – като БЗНС, профсъюзни институции и т.н. (Червената „синина” на българската „недемокрация” Иван Костов също излъчваше свои „независими кандидати” – Неделчо Беронов и т.н.)
  След като „комунистическите стратези” и техните потомци си отиват (комунистите сами си затриха Луканов, наритаха в забравата Лилов и се разграничиха от „прокажения” Гоце), БСП=БКП Е ВСЕ ПО-КОМПРОМЕТИРАНА ОТ ГРЕШКИ, ЕВТИНИ, ЦИНИЧНИ ГАФОВЕ, НЕУДАЧНИ ИНСЦЕНИРОВКИ на „Лайпцигцки процеси”, „псевдоблаготворителности под окаляния девиз: „за благото на народа” и прояви на истинска, натурална простотия. Да не говорим за „представителите на ДПС (малограмотни, незнаещи български турци и циганоиди, българи-„туркофили”) или атакистите-анархофашисти. В същото време натрапливият инстинкт на престъпника-рецидивист, алчен за повече средства и власт, все-повече изкарва наяве тези пороци пред погледа (и на гърба на обществото). Напоследък 1 милиард ще бъде откраднат и прахосан и т.н. Всеки вече разбира, че дойде ли КОМУНИСТЪТ на ВЛАСТ (ръка за ръка с турците, туркофилите и анархофашистите – ортаци) насилието и ограбването продължава, но: на фона на все-по- лесно доловим от обществото напън на престъпниците за ПОЛИТИЧЕСКА МИМИКРИЯ. „Мимикрия е способността на живите организми да се сливат с околната среда, променяйки своята цветова окраска, за да не контрастират рязко със средата и да не могат да бъдат забелязани. Тази им способност им осигурява безопасност и спокойствие”. При всеки пореден – най-вече „комунистическотурски …. „парламент” ще последват мълниеносни нови прояви на непоносимост от страна на прогресивното общество към стремежа на властниците за „реваншизъм, безопасност и спокойствие” . Както правилно се усети Михаил Миков, ако не беше „случаят Пеевски”, щеше да се появи друг мълниеносен повод за всенародно недоволство, което така плаши настоящите незаконни управляващи. И ако преди тях – други управляващи осъзнаха, че е необходима промяна и затова сами почтено се оттглиха от управление през зимата в резултат на народното недоволство, ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ „ВЛАСТНИЦИ” не могат да рискуват да „увенчаят” толкова „диверсионни усилия” с неуспех. Затова вкарват още „МИМИКРИЯ” в картинката: независими „премиери” (вкл. и ПРЕМИЕР-ЦАР), …”експерти”, неочаквани коалиционни партньори, че даже „нови лица на партията си”. Трябва хубаво да се забули повърхността , за да не бъдат разпознаваеми дядовците и чичовците в загнилите подмоли на „комунистическия гьол”. Връх на тези шашкънски „идеи” са „новите лица на партията” (вродените уроди) – Мишо – истинският шамар за БСП=БКП, Смрадо Таратанчев, „Петното” – горд, че не е прочел нито една книга…. И много други ИДЕЙНИ КОЛОСИ НА МОРИБУНДНАТА СТОЛЕТНИЦА и нейните най-надеждни ортаци. Не можахте ли да измислите нещо поне привидно по-благонадеждно, бе КОМУНЯГИ? Дерзайте товарищи! ОБЩЕСТВОТО ВНИМАТЕЛНО ДА НАБЛЮДАВА ЗАГИВАНЕТО НА ТЕЗИ ДЕГЕНЕРАТИ И ДА ПРЕДПРИЕМА НАВРЕМЕ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ПАК ВСРЕД НАС!!!
  ЧУВАМЕ от комунягите ПОСТОЯННО ЗАУЧЕНИЯ, МАКАР И С МНОГО ТРУД “ЧЕРВЕН РЕФРЕН”: “НИЕ СМЕ БЕЗ ПРЕЗИДЕНТ”! Ами и ние преди бяхме без президент – с “ГОЦЕ-ДС-агент”!
  Сега пък сме без “правителство” и без “парламент”, пък не викаме на помощ противняци като Шкембето (за нас) – шамар (за вас), Смрадо Таратанчев, милиционер Овчев и другите боклуци от вашите геронтологични гротески. Карайте си кефа, щом тези глупости ви забавляват. ПРЕЗИДЕНТЪТ си е СУПЕР!
  ИМАМЕ и СВРЪХОТГОВОРЕН ПРЕМИЕР, който никога НЕ Е ОБЪРКВАЛ “конците”, не е позволявал друг да му върши работата – нито Доган, нито Цар, нито Местан (секретутка на Доган), нито парясницата Моника Йосифова, глава на семейство Станишеви и на БСП=БКП, нито даже на оня лигльо – шеф на КГБ-Русиян, с недостойното на български значение на името: ПУТИН = PUT-IN, затова, че винаги си пъха носа в чужди работи. Да внимава да не получи поредно пъхане, но отзад и на него!

 3. Погледнете Злая Мазолова (ако можете). Престрашете се! Под тези лъскави дрехи, каква разложена гонорейна същност, не толкова от това, че е „Общата“, колкото, че няма изобщо формиран здрав интегритет, преди това, а е налице единствено отдавна гноясала зловонна пихтия. Бог да пази Военния министър, нейния Ангел-хранител. Ако и той се разложи до същата степен, ще трябва да викаме пак бай Аню Ангелов. Той поне пипа здраво – по мъжки!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *