МЪЖ И ЖЕНА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА УБИЙСТВОТО ВЪВ ВЛАК КРАЙ ВАКАРЕЛ

Police bgnes

Полицаите търсят свидетели на убийството по линията  Пловдив – София

Мъж и жена са задържани за убийството на 50-годишен мъж във влак, извършено тази сутрин край Вакарел, обяви ОДМВР-София. Единият задържан е на 38 години и е криминално проявен. Другият е 47-годишна жена, която също има криминални прояви. Двамата са арестуван във Вакарел, като са се опитали да избягат.

50-годишен мъж беше намушкан с нож. Мъжът почина в линейката по път за здравно заведение. Всичките 120 пътници от влака са били прекачени в друга композиция. Това е и причината, поради която полицията не разполага с достатъчно показания, които да спомогнат за изясняването на причините и обстоятелствата, довели до убийството на мъжа.

Намерено е и оръжието на престъплението евентуалните извършители са се опитали да го скрият. Инцидентът е станал в купе на влака след свада. Вероятно причината за свадата и убийството да е забележка, отправена от убития мъж, пише БНР.

Директорът на Областната дирекция на МВР в София комисар Николай Спасов коментира, че в момента се извършват множество действия за изясняването на обстоятелствата около тежкото криминално деяние. „В тази връзка искам да помоля абсолютно всички пътници във влака, които не са установени от полицията, и които имат данни за това тежко престъпление, да се свържат с най-близкото подразделение на МВР или на телефон 112 за даване на допълнителни сведения“, призова полицаят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *