Мъж изнасилва жени, докато спи, после не помни?!?

СомнамбулСомнамбул плака с глас в съдебната зала, когато бе обявен за невинен за изнасилването на 21-годишна пияна девойка.

Андрю Мачин признал, че е правил с*кс с дамата без да поиска съгласието й, но е сигурен, че е сънувал това, а не го е сторил наистина.

Неговият психиатър потвърдил, че пациентът му има проблеми със съня, сомнамбул е и когато заспи, се превръща в с*ксманиак. Той дълго се опитвал да го лекува, но единственият начин пациентът му да кротува бил, ако го вържат. Не било ясно кога Андрю ще се събуди и ще тръгне на лов за дами. Нямало някаква последователност в действията му. Той страдал от болестта “парасомния”.

В случая Андрю бил с голяма компания и срещнал момичето, което пък било на запой с приятелки. То така се напило, че паднало на земята и се наложило да го отведат в леглото в пансиона, където веднага заспало. Мачин помогнал на една от приятелките й да я закарат до стаята и да я съблекат. По-трезвата решила да отиде да си допие и заръчала на Андрю да стои в стаята и наблюдава насвяткалата се девойка да не й стане лошо. Той се съгласил, но му омръзнало да я наблюдава и заспал на другото легло. Късно през нощта момичето се събудило и установило, че е чисто голо, а Андрю прави с*кс с него. „Бях още пияна. Крещях му да спре, но той не спираше. Паникьосах се. Той свърши и се премести на своето легло, като продължи да спи“ – разказало момичето. Изнасилвачът много се притеснил на сутринта, когато тя го обвинила и решила да го даде. Обяснил, че има проблеми със съня, но не му повярвала.

В съда се явила като свидетел приятелката му, с която живеел. Тя разказала, че той често прави с*кс с нея нощем, докато спи и на сутринта не помни. Държи се така, все едно че някой го управлява дистанционно. Издирена от журналисти, сестра му пък признала, че също прави с*кс нощем, като най-неочаквано се мята върху мъжа си, но той бил свикнал на навиците й. Сутринта също не помнела какво е правила.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *