МЛАДА ЖЕНА Е УБИТА В СТОЛИЧНИЯ КВ. „БАНИШОРА“

Police bgnes

Предполагаемият убиец опитал да се самоубие, мотивът е ревност?

25-годишна жена е била убита снощи в столичния квартал „Банишора“, съобщиха от пресцентъра на МВР. Предполагаемият извършител е 23-годишният ѝ приятел, с когото са живеели заедно. Сигналът е подаден около 18 часа в сляда. Незабавно към адреса са насочени екипи на СДВР, пожарната служба и Бърза помощ. На място било открито тялото на жената, а мъжът бил транспортиран в болнично заведение за преглед.

Говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – София Катя Сунгарска обясни, че екипът им заварва 25-годишната жена мъртва от няколко часа, а младият мъж до нея не си е спомнял нищо. „Оказва се, че вратата е много тежка, масивна-метална, не са успели да я разбият, наложило се е да се извика пожарна, която доста дълго време е рязала вратата“, коментира тя пред „Фокус“.

Сунгарска посочи още, че по тялото на младата жена е имало синини и видими наранявания. 23-годишният мъж, който е бил е помещението, е заявил, че не си спомня нищо от случилото се. Предната вечер консумирал уиски, а в деня на инцидента пил хапчета. Той е бил откаран в „Пирогов“.

По първоначални данни е възникнал скандал между жената и нейния приятел, с когото е съжителствала. Извършва се оглед на мястото. По случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата по установяване на фактите и обстоятелствата около случилото се.

След смъртта на младата жена мъжът е опитал да се самубие с лекарства и алкохол, съобщи БНТ. Опитът е бил неуспешен и сега мъжът е настанен в болница. Директорът на СДВР Георги Хаджиев съобщи, че между момчето и момичето е възникнал скандал, след което той я е ударил. Момчето работи като готвач, а момичето като счетоводителка. Двамата нямат криминални регистрации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *