Митрополитът с РОЛЕКСА и ДЖИПА бил готов за ОСТАВКА

Митрополит НиколайПловдивският митрополит Николай публично отхвърли скандалните обвинения, че е замесен в убийството на варненския митрополит Кирил. Той определи тиражираните обвинения като „спекулация“ и „чиста инсинуация“. Пловдивският митрополит заяви, че ако Светия Синод го сметне за виновен, е готов да си подаде оставката.

За изявленията си митрополит Николай избра Никулденската литургия, когато храмът е препълнен с хора и ги обяви навсеослушание.

Митрополит Николай стана известен с притежанието на скъпия часовник „Ролекс“ и луксозен джип. Той е изключително близък с червения олигарх Георги Гергов.

Един коментар по “Митрополитът с РОЛЕКСА и ДЖИПА бил готов за ОСТАВКА

  1. Цяла Варна ЗНАЕ, че Киро Линкълна беше УБИТ; само трима „варненци“ : – Шефката на Съдебна Медицина, Шефа на Полицията и Прокурора + двама „столичани“ (Цацаров и Неофит) НЕ знаят ; а Игнатий и Тренчев проговориха чааак когато есхумацията вече стана невъзможна, следователно : ВСИЧКИ ВЪВ ВЛАСТТА СА МАЙМУНИ ЗАЩОТО ИМАТ ЧАРВЕНИ ЗАДНИЦИ . . . -=

    Горките 13 кандидати за Варненски МУтрополит, те не правят разлика между „манастирска мишка“ и „военноморски тюлен“ и не знаят, че когато навлязат навътре в далаверите ще станат опасни и излишни и тогава ще ги пратят не за плитководни миди – а за дълбоководни акули (със запушен шнорхел и много олово на кръста); т.е. морска епархия – морски „емоции“ . . . Амин.

    -=
    В Българската Православна Църква гейове няма, защото всички са педерасти; гейовете са в Българската Социалистическа Партия . . .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *