Митко Бербатов плаща 30 000 паунда за нова коса

Етикети:

Димитър БербатовСуетният Димитър Бербатов вече не се харесва в огледалото и смята, че фенките му намаляват непрекъснато.

Причината била, че косата му започна да окапва не само отпред, но вече се оголва и темето му. Това особено ясно личи, когато играе мач и камерите го снимат под всички ъгли. Красавецът се посъветвал с любимата си Елена и тя казала, че няма нищо против да го види пак с коса, колкото и да му струва това. Футболистът направил няколко проучвания и установил, че процедурата по присаждане струва 30000 паунда, не е болезнена, но е бавна, а гаранцията е поне пет години.Бербатов Той се спрял на трите най-скъпи и най-известни клиники и обмисля на коя да довери новата си прическа. И кога да отдели време за разкрасяването си.

Според негови познати косата му започна да окапва много рано заради прочутия му перчем, който той поддържаше със скъпи гелове и вакса, а след това и заради шапките, които непрекъснато носеше, независимо какво е времето. Така корените се притискат и нямат време да дишат. Освен това има и голяма доза наследственост. Прочутият му с магариите си брат Асен също вече е полуплешив. Говори се, че това е наследство от рода на майката Маргарита, защото бащата на двамата братя е с доста буйни коса и няма никакъв проблем с окапването й. Някои съветват Бербо да си спести паундите и да се остриже нула номер. Това хем е модерно, хем прикрива каквато и да е издайническа липса на окосмяване. Той обаче все още разсъждава и най-вероятно ще се подложи на процедурата.

Източник: skandalno.net

Един коментар по “Митко Бербатов плаща 30 000 паунда за нова коса

  1. Вие нормалните ли сте да пишете такива статии толкова сериозно? Голяма важност придавате на оплешивяването на Бербо… 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *