Мис Турция сменя Ферия в „Огледален свят“!

Гизем Караджа и Хазал КаяАктрисата напуска сериала, спират лентата само три епизода след това

Актрисата Хазал Кая няма да играе в последните епизоди на сериала „Огледален свят“. Чаровната Фериха (Ферия), която накара всички да се влюбят в нея, се оттегли от лентата. Мястото й бе заето от друга звезда. Но за съжаление не постигна такъв успех.

Както вече е известно в края на сериала, сценаристите убиват Фериха, тъй като Хазал напуска сериала, пишат от kliuki.ws. Лентата получава продължение озаглавено „Пътят на Емир“, а главната женска роля се изпълнява от Гизем Караджа—Мис Турция. Русата красавица обаче така и не успява да спечели зрителите и само след три заснети епизода, сериалът е спрян окончателно.

Въпреки огромната си популярност в Турция Гизем не успява да спечели феновете. Тя печели през 2011 година второ място на финала на „Мис Свят“, но и това не й помага. Чаровницата се оказва неспособна да задържи зрителите пред ефира. А продуцентите и сценаристите получават милиони гневни писма да върнат обратно Хазал Кая.

Актрисата така и не получава шанс за завръщане, тъй като февруари избухва страшен скандал с колегата й Чаатай Улусой. Екранният Емир е задържан заради дрога и за малко са получи 5-годишна ефективна присъда от съда.

Един коментар по “Мис Турция сменя Ферия в „Огледален свят“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *