Мис Пенка: Ходя гола, защото тялото ми е супер!

Мис ПенкаВъзмургавата миска Пенка сподели заветната мечта на своя живот – да живее в лукс и разкош. Демонстративно заяви, че не иска да работи като чистачка по улиците, а още по – малко като крадла, отмъкваща къде каквото завари от джобовете на хората.

„Много пъти ме осъждаха хората, но това само доказва, че съм една истинска жена. Целият Нови Искър и Курило да ме защитят, да ме подкрепят, за да получа шанс. „Мис Бъргария” на практика е лицето на България, това са много емоции. Ах, как исках да съм на финал. За зла участ съдбата измисли друго и…”, промърмори Пенка.

В събота десетте кандидат – претендентки – финалистки ще бъдат пуснати на дефиле върху огромна сцена, каквато у нас досега не е правена за подобно събитие. Общата височина на съоръжението е точно 8 метра, а между двете нива ще се монтира и воден екран с обща площ 12 квадрата. Красавиците ще смаят зрителите на три пъти – по бански, вечерни тоалети и индивидуален стил.

Все още не е ясно дали миската Боряна ще преживее насилствената раздяла с нейния прословут приятел Любчо. Вчера той ѝ бе отнет от журито, тъй като предаването бе заплашено със солидна глоба от СЕМ. Красавицата се разплака неутешимо и заяви, че всеки ден трябва да прави секс минимум по 4 или 5 пъти.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *