“Мис България 2014″ нагласен?! Победителката вече е ясна!

Етикети: , , , , , , , ,

Мис България 2014Името на победителката в тазгодишния конкурс “Мис България” вече е ясна и журито още от сега знае на коя миска да връчи наградата. Според информаторите, които били част от екипа, който организира конкурса, тази година короната ще грабне 18-годишна пловдивчанка на име Габриела Чонина, коментират колегите от razkritia.com.

Журито се спряло на нея, защото единствено тя притежавала всички качества, които се изискват за една бъдеща “Мис”. Евгения Калканджиева, Габриела Василева и модната шефка Ирина Папазова вече категорично са решили, че Габи ще бъде наградена с красивата корона. Хората, които са гласували на сайта на конкурса обаче не са на това мнение. В онлайн гласуването за сега води Паулина Вълчева от Бургас. Според журито обаче, Габриела притежавала много повече качества, които били необходими на една бъдеща миска. Именно за това организаторката на конкурса и шефка на “Визаж” категорично е заявила, че няма да се съобрази много с мнението на хората, защото пловдивчанката биела по доста критерии бургазлийката.

Освен това, както знаем, в света на манекенките има определени доста строги правила относно теглото, височината и фигурата на миските. И в тази категория обаче, Габриела биела Паулина, защото била с цели 6 см. по-висока, което за манекенските стандарти хич не е малко. Освен това от скоро се коментира, че Чонина от няколко години ходи с доста богат бизнесмен, който бил толкова влюбен в нея, че не е изключено дори да купи победата на любимата си, само и само да я зарадва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *