Мистерия: Скелет на двуполов прачовек с ръст 2,5 м търсели в Царичинската дупка

Желю ЖелевПрез 1990 година, по заповед на Генералния щаб на Българската армия, започват разкопки в село Царичина. Изпратена е информация от извънземна цивилизация, според която там се намира гробницата на първото същество, живяло някога на Земята. Президентът на България Желю Желев свидетелства за мистерията „Царичина” в „Големите загадки” по bTV. Мястото на разкопките става секретен военен обект, на който работят само екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните.

Участниците в операцията настояват изследването на царичинската дупка да продължи.

23 години по-късно мистерията „Царичина” остава едно от най-дълго търсените доказателства, че не сме сами във Вселената.

Научно популярната поредица „Големите загадки” потопи днес зрителите на bTV в мистериите на българската Зона 51. Водещият Атанас Сребрев представи обосновка за това истина или измислица са историите за посещения на НЛО.

В предаването д-р Желю Желев – президент на Република България и пълноправен член на Световната академия за наука и изкуство –дискутира открито дали извънземни същества вече са сред нас или предстои да дойдат на Земята и какво се крие зад загадката „Царичина”.

„Това беше една мистерия, която възбуди обществения интерес. Всички говореха за това и за медиите темата беше приоритет номер едно”, заяви Желев.

Заедно с него в ефира на „Големите загадки” тайните на „Царичина дупка” бяха разкрити и от Елисавета Логинова, която е била участник в разкопките в селото.

„Теорията, че сме търсили съкровището на Цар Самуил няма нищо общо с истината. Мисията ни бе да открием първия човек. Аз знаех къде и какво трябва да намерим. Получавах директни инструкции. По онова време бях начинаещ екстрасенс, а от мястото бликаше изключителна енергия. Тялото, което търсехме бе със скелет около два метра и половина със структура по-различна от нашата, но със сигурност ставаше дума за нашия праотец. Той е бил двуполов”, разкри Логинова.

Именно тя е насочвала военните в ракопките в село Царичина.

„Бях поканена в проекта, не съм отишла сама. Операцията освен това беше международна. С президента имах три часов разговор. Искаше да застана зад проекта и да му предоставям информация. Надявам се скоро всичко да излезе наяве. Тайната, която се крие е значима”, допълни Логинова.

Президентът Желю Желев от своя страна заяви, че в крайна сметка Царичина дупка най-вероятно е плод на природно явление.

„Навярно водата е изкопала тунел, по който може да се ходи”, изтъкна Желев.

Логинова обаче продължи да поднася данни, с които да опровергае всяко съмнение около истинноста за паранормалните явления, свързани с Царичина.

За съжаление не успяхме да достигнем докрай. По онова време единственият уред, с който разполагахме бяха моите контакти с извънземните. Спрямо това какви сигнали получавах се движехме. Енергията на Царичина е огромна. И до днес хората, докоснали се до това място отключват своите възможности и дарби”, заяви екстрасенсът.

Логинова разкри още, че по време на проекта „Царичина” тя е почувствала силно напрежение и болки в областта на главата и слънчевия сплит.

„Бяхме на вечеря с целия щаб. Почувствах болка. Усетих, че нещо ще се случи, но не знаех какво. В същия миг повикаха генерала, той изкочи навън, а аз започнах да пиша на една салфетка „Ние идваме”. След миг генералът се върна развълнуван и каза: „Кацат извънземни кораби”. Когато излязохме видяхме триъгълни образования, които озаряваха целия небосклон”, разкри Логинова.

На това разкритие президентът Желю Желев отвърна скептично: „Ако космически кораб кацне, това няма как да остане незабелязано”.

Желев обаче бе категоричен, че извънземен живот съществува.

„Аз вярвам в това. В крайна сметка е безумно да мислим, че сме сами в тази необятна вселена. Със сигурност извънземен разум съществува някъде там”, заяви Желев.

За да остави жива мистерията за Царичина дупка участничката в проекта „Слънчев лъч” Елисавета Логинова заяви, че акцията в селото е била прекъсната заради провокация.

„Беше втълпено на екипа, че тунелът ще се срути. Военните решиха да прекратим и се разотидохме. Веднага след това отидохме при Ванга и тяни каза, че сме били на прав път. Без да й бъде казано какво търсим тя заяви: „Що го тражите това — ни маж, ни жена — жъта маймуна, защо Ви е?”. Това беше ясно доказателство, че праотецът ни е заровен там. Първообразът ни, който е бил двуполов”, завърши Логинова.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *