Мира Радева захвърли дрехите! Тръгна по бански из Къщата

Мира Радева по банскиВидната брадърка снощи захвърли дрехи и задръжки не само в името на общото благо, но и за да се покаже в нова светлина. От известно време фолк певицата Лияна окупира мъжкото внимание, докато самата Мира остана в страни от светлините. Амбициозната социоложка обаче не издържа и реши и тя да се покаже.

Откакто част от звездите се преместиха от другата страна на преградата Мира не спира да обикаля по къси панталонки и оскъдни блузки. Връх на всичко беше снощната задача, когато социоложката се разхвърли и показа, че за 55-годишна жена изглежда доста запазена.

И докато мачовците в Къщата подсвиркваха по Лияна, която остана само по бельо, то Мира постигна целта си, да се покаже пред Иво, колко добре изглежда. По всичко изглежда, че той остана очарован от нея.

Така, макар и за кратко Радева успя да засенчи Лияна в Къщата. Макар, че след като захвърли тениската певицата отново влезе в обектива на камерите.

Свалянето на дрехите беше една от задачите по повод седмичния бюджет. И съквартирантите доста успешно се справиха с нея.

Мира от своя страна успя да се покаже, колко добре изглежда за годините си. И напомни на половинката си за себе си.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *