Местата, които задължително трябва да посетите в този живот

Бора БораИма наистина уникални места на нашата планета, които не може да не посетите в този живот, за следващия ще има други.

Ние не можем да съберем всички уникални места на едно място, но вижте 9 от най-прекрасните:

1. Бора Бора

Едно райко кътче, където повечето от младоженците искат да посетят през медения си месец, но няма нужда да сте младоженци, за да го посетите. Най-красивите и романтични плажове, невероятен шедьовър на Майката-Природа.

2. Дания

Ще кажете, защо не Швейцария, например. И Швейцария е прекрасна, но Дания е една от най-красивите и бързо развиващи се страни в Европа и определено си заслужава.

3. Италия

Магическите тайни на историята лъхат от всеки ъгъл на тази магнетична и романтична държава. Отделете си повече време, за да я обиколите, заслужава си!

4. Шотландия и цяла Великобритания

Тази част от Европа притежава невероятна смесица от разнообразни културни особености, красиви кътчета и магически забележителности.

5. Санторини

Няма как да пропуснете най-красивия и залез на света и да се потопите в атмосферата на Древна Гърция – неповторимият дух на една от най-могъщите цивилизации в световната история.

6. Холандия

Едно от най-забележителните неща в тази цветна държава са огромните, магически и необятни полета с лалета – гледка, която никой не трябва да пропусне да види.

7. Остров Гуадалупеуникални места

Едно то най-дивите и прекрасни места в света, където можете да се почувствате буквално в рая. Горите са прохладни и диви, а плажовете спокойни и величествени.

8. Хавай

Класика в жанра! Кой не иска да посети Хавай! Там климатът в перфектен, гледките уникални, плажовете величествени,романтиката сякаш витае във въздуха, а за любителите на забавленията, нощния живот и адреналина, това е идеалното място.

9. Истанбул

Някой наричат Истанбул, Париж на изтока. И има защо – тук смесицата от различни култури и обичаи е толкова голяма, че ще останете безмълвни пред това как традицията и съвремието съжителстват в перфектна симбиоза.

Източник: chudesa.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *