Мерилин Монро – първата красавица с пластични операции?!

Мерилин МонроМерилин Монро се оказва една от първите красавици с пластични операции, а този факт развенча мита за естествените й прелести.

Да, категорично – досиетата й го доказват, пишат от Dnes.bg. Тя може би е първата красавица, която се е оставила в ръцете на хирурзите, за да я направят още по-прелестна.

Жалко, защото митът за естествените й прелести, вече се разби на пух и прах.

През 50-те Мерилин Монро поискала от лекарите да й направят нова брадичка и да коригират върха на носа й, сочат рентгенови снимки на лицето й.

В документите, които са част от архива на звездата, стоят и медицински заключения, които осведомяват подробности за направените процедури. Не се посочва тя да е ремонтирала бюста си или други части от тялото, както обикновено правят днешните популярни дами.

А всички тези лични вещи бяха купени на търг срещу 25 600 долара, съобщава БТА. Когато Мерилин Монро е взела решението да си поправи хубостта, е била на 24 години. По-късно тя е претърпяла извънматочна бременност в Ню Йорк, а неприятният момент от живота й, не е бил известен на широката публика.

За някои нейни снимки, създадени около войната в Корея, се намериха ценители и платиха 50 хиляди долара, разбираме още от проведената разпродажба на наследството на Мерилин Монро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *