Мениджърът на Бритни: Тя е наркоманка

Бритни СпиърсМиналото още преследва поп звездата Бритни Спиърс. Бившият мениджър на звездата Сам Луфти реши да натрупа няколко милиона, след като стана ясно, че тя е най-скъпоплатената звезда в риалити предаванията тази година. Той съди блондинката, след като тя реши да се лиши от услугите му още през 2009 г., за да постави на поста настоящия си годеник Джейсън Травик.

За да подрине за пореден път разклатеното реноме на Бритни, Сам разказа шокиращи истории за живота си с нея. Той обяви, че певицата взимала метамфетамини на кристали преди нейния психически срив през 2008 г. Година по-късно той бе изгонен от антуража й.

Пред сайта „ТиЕмЗет“ Сам разказа за случай от 2007 г. , в който полицейските кучета са открили следи от метамфетамини на кристали на килима в дома. На това място често си играели синовете на звездата, които по чудо не се натровили.

Мениджърът твърди, че е опитал да помогне на певицата да спре с дрогата, преди тя да го уволни. Той дори заяви, че е прал и дори подменял килимите, за да скрие уликите от разгулните й партита с метамфетамини. След уволнението си обаче осъзнал колко много е рискувал заради това си безразсъдно поведение и шанса да завърши в затвора, заради опитите си да я предпази от наказание.

Точно затова ексмениджърът на Спиърс я съди за нарушаване на договора му и смята да подаде жалба срещу нея и за клевета. Бащата на певицата и адвокатът й Андрю Уолет бяха определени от съда като нейни настойници, които да се грижат за финансите и кариерата й.

Според Луфти Бритни се е оплаквала на родителите си, че той я е дрогирал системно и дори е рязал жиците на телефона й. Това обаче били поредните й опити да привлече внимание по време на депресията, в която бе изпаднала преди почти 5 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *