Медиите и разследващите крият! Бюлетините от Костинброд са отпадък! (СКАНДАЛЪТ НА ГОДИНАТА)

СКАНДАЛЪТ НА ГОДИНАТАМедиите и разследващите сега се спотайват, криейки истината от българския народ, че бюлетините от Костинброд са отпадък – това реално е скандалът на годината, защото заради “разкритието”, че бюлетините са фалшиви, станахме свиделите как изборът на хората бе подменен…

Във Facebook се бият с лошите, а ето кой е посочен като мишена

Разследващите органи на скандалните “фалшиви” бюлетини сега си мълчат, медиите също, тъй като са в ръцете на Тройната коалиция – БСП, ДПС и “Атака” , за да прикрият грандиозното погазване на демократичните права в страната и за да не компрометират прокуратурата в лицето на Сотир Цацаров. По тази причина вниманието се насочва към друга страна, за да не се каже гласно истината пред народа, че въпросните бюлетини са били отпадък. Този отпадък обаче свърши чудеса за БСП и ДПС, превръщайки ги от губещи в победител. Не случайно за добре свършената работа около черния пиар срещу ГЕРБ Мая Манолова получи апетитния пост на зам.-председател на 42-ото Народно събрание. Според televizia-bg.info действията на Сотир Цацаров са вследствие на политическа поръчка, за да се опетни името на ГЕРБ, или просто е действал, за да повдигне реномето си като решителен човек. Дори и да е второто, от изданието не го оправдават, че е представил прибързано информацията към Николай Бареков, без тя да бъде щателно проверена.

Тази истина действително е скандалът на годината, защото информацията за тези бюлетини бе разпространена в деня за размисъл и това тотално преобърна изборните резултати. Накрая ГЕРБ, която бе партията победил, стана губеща и излезе в изолация, а БСП и ДПС успяха да излъчат правителство с помощта на “Атака”, давайки властта в ръцете на партията “Орешарски”, както я определи Евгений Михайлов във Facebook. Според Михайлов  българският народ бе тотално излъган, защото хората не са гласували на изборите за партията “Орешарски”, нито са видели програмата им, за да я подкрепят, а тя влиза в действие веднага.

На какво сме свиделите като резултат от тайната програма на партия “Орешарски”?

Някой спомня ли си партията “Орешарски” да е участвала на изборите и народът да е гласувал за нея?

•Българските интереси са предадени в услуга на руските.

•Народът е натоварен с изплащането на колосалната сума от 20 млрд. лв. за построяването на АЕЦ “Белене”.

•Агентите на “Държавна сигурност” са реабилитирани моментално.

•Службите за борба с организираната престъпност са разформировани.

•Босове на мафията са оневинени.

•Външната ни политика е тотално преобърната, спрямо позицията на другаря Станишев.

•В политическата власт са внедрени всички по роднинска и приятелска връзка.

Избягват се теми като заменки на имоти, корупция в енергетиката, злоупотреба с парите от еврофондовете и т.н., а се съсредоточава вниманието към маршрутите на самолети и хеликоптери по време на правителството на ГЕРБ.

Най-коварното в програмата на партия “Орешарски” е пълното отричане на програмите на БСП, ДПС и “Атака”, заложени преди изборите.

Така народът отново е излъган! Не е ли това скандалът на годината?

Николай Бареков разпространи скандала за “фалшивите” бюлетините, без да е направена необходимата проверка, нарушавайки демократичните права в страната

До тук се стигна до голяма степен благодарение на скандала с бюлетините от Костинброд, които се оказаха отпадък, а не фалшиви, както твърдяха и масово разпространяваха от БСП и лично от Николай Бареков. Експертите, които трябваше да ги проверят, зявиха, че болшинството от бюлетините действително са отпадък, недовършени и имащи дефекти. Те не са били готови за спедиция, но пред камерите на телевизията са показани само няколко пакета, на които е пишело имена на райони. Освен това трябва да се знае, че за всеки район в страната, дължината на бюлетините е била различна, поради което машините непрекъснато са били пренастройвани, а при този процес се получава и голямо количество брак, както в случая се е получило, заявява Донка Борисова – консултант по продажба на печатни материали. Към всичко това трябва да се добави, че бюлетините не са били сортирани, а са хаотично разпръснати.

От „Мултипринт“ ООД са учудени как хора, които не са запознати с производствения процес, използваха момента, за да се изкажат и да променят вота на българските избиратели

От печатницата „Мултипринт“ ООД бяха учудени как определени хора, които не са наясно какъв е производствения процес, прибързаха със заключенията, за да го използват за манипулация на вота в деня за размисъл. Трябва да се знае още, че видеокамери записват производствения процес на бюлетините и затова разследващите органи лесно можеха да отчетат нарушения, ако е имало такива. Любопитен е и въпросът как с един поглед бе изнесена информация, че бюлетините са 350 хиляди? Според служителите на фирмата няма как да се преброи остатъчният материал, че е толкова, следователно цифрата е измислена.

Огнян Минчев споделя във Facebook, че твърденията за “фалшиви бюлетини” можеше лесно да се опровергаят, когато човек размишлява над въпроса: Кой би могъл да използва фалшиви бюлетини? Отговорът е, че това са тези, които имат и фалшиви протоколи на СИК. А къде се печатат протоколите? – това е следващият въпрос, на който отговорът е печатница “Демакс”, чийто собственик е депутатът от БСП Петър Кънев. По това време той беше само кандидат на “червените”.

Собственикът на “Демакс” Петър Кънев заяви на следващия ден след изборите, че няма фалшификации, но тогава медиите нарочно не акцентираха върху тази новина

Собственикът на “Демакс” заяви на следващия ден след изборите, че няма целенасочено фалшифициране на бюлетини чрез допълнително печатане. Изявлението му по въпроса обаче бе подминато от голямата уста на бъдещата Тройна коалиция, която продължи да раздухва изкуствено създадения скандал благодарение на медиите, които държи в ръцете си. Според г-н Минчев е редно политическите лидери, високопоставените личности от съдебната власт и добре известната на всички телевизия, визирайки тази на Николай Бареков TV7,  да се извинят публично пред българския народ за това, че погазиха законите и етичните правила в деня за размисъл.

От televizia-bg.info обаче предвиждат, че ръководената от Сотир Цацаров прокуратура ще прикрие скандала на годината, като си измие ръцете, повдигайки обвинения срещу печатницата „Мултипринт“ ООД само за занижен контрол. Това разбира се няма да бъде основна новина в големите медии, защото те са на Тройната коалиция, а тя при всички положения няма интерес да се рови по случая с бюлетините, оказали се просто един отпадък, а не фалшиви, както бе вменено на избирателите.

Източник: razkritia.com / Боян Петракиев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *