Мая Манолова отмъстила с военния министър на кюстендилския кмет, че я изритал от леглото си

Мая Манолова и Ангел НайденовДепутатът бил готов да зареже и двете си жени – законната и незаконната.

Червените Ромео и Жулиета, както наричат на шега депутатите от БСП Ангел Найденов и Мая Манолова, са подложени на жесток терор от най-близките си хора. Жената на социалиста не желае да се разведе с него, а родителите на Мая я тормозят да прекрати връзката си, за да престанат да я одумват. Въпреки това двамата нямат намерение да се отказват един от друг. “Спънките ги карат да се обичат още по-силно”, категорични са техни приятели.

Според запознати устатата юристка Мая съвсем е завъртяла главата на заместник-председателя на групата Ангел Найденов. Двамата били почти неразделни и Мая честичко преспивала в парламентарното ведомствено жилище на Найденов. Заради нея депутатът бил готов да зареже и двете си досегашни жени – законна и незаконна. Както говорят осведомени, димитровградчанинът си имал в родния град напълно законна съпруга без деца, с която не желаел да се развежда досега. Лекарка по професия, д-р Найденова предпочела да остане да живее в семейната къща в провинцията, докато съпругът й се упражнява в ораторство в парламента. Междувременно обаче депутатът завързал връзка със своя секретарка и тя дори му родила дете, което не е ясно дали е припознал, разправят бдителни негови колеги. Девойката вече била 14-15-годишна. Заради чаровницата Мая обаче Ангел Найденов изразил готовност да се разведе с докторицата, както и да се раздели окончателно с майката на дъщеря си. Той отчаяно искал да заведе пред олтара голямата си любов Манолова. Тя обаче, за негова зла участ, все още се води омъжена. Юристката напрягала всичките си сили, за да се докопа до поста правосъден министър, в случай че дойде на власт червено правителство. Целта й била да отмъсти вероломството на бившия си любовник – кмета на Кюстендил Петър Паунов. Говори се, че седесарският кмет дошъл на власт не без помощта на любовницата си, с която по-рано имали обща адвокатска кантора. След като станал кмет обаче, Паунов залитнал по 24-годишната си секретарка Надя и според осведомени миналата година се е оженил за нея. И до ден днешен Мая Манолова не можела да прости предателството на кюстендилския кмет, затова искала възможно най-скоро да го събори от власт и да го прати обратно в адвокатската му кантора, пишат от slivendnesiutre.wordpress.com

Обичам го, моля го да се вразуми, казва д-р Нина Найденова – съпругата.

“Бях съкрушена, когато Ангел ми поиска развод. Почувствах се огорчена и наранена. До последно имахме добри взаимоотношения”. Това казва в интервю за в. “България днес” Нина Ангелова, съпруга на депутата от БСП Ангел Найденов. От няколко месеца той живее с колежката си Мая Манолова.

Непрекъснато поддържаме връзка по телефона. Отнасяше се мило с мен. От известно време насам усещах, че има друга жена в живота му, но смятах, че това е буря, която ще премине”, споделя д-.р Найденова.

Тя все още е законната съпруга на депутата от БСП Ангел Найденов. В последната седмица около семейството се разрази истинска буря от емоции. Наяве излезе дълго пазената в тайна връзка между съпруга на Нина и колежката му от БСП Мая Манолова.

“Винаги съм избягвала публичността. Никога не съм искала личният ми живот да става достояние. Бях провокирана да говоря. Жената, която сега е със съпруга ми, г-жа Мая Манолова, първи каза неща, които човешката етика и морал изискват да не се споделят публично. Разкри връзката си с него, без нещата окончателно да са приключили”, разказва д-р Нина Найденова.

След 38 години съвместен живот, тя се разделя с голямата си любов. Двамата с Ангел се познават от деца.Едва на 15 години сядат на един чин в училище. Оттогава са неразделни. След петгодишна връзка, двамата сключват брак. Заради него Нино се мести да учи във Варна. Там Ангел вече е студент във военноморското училище. На 16 юли тази година трябвало да празнуват 33 години от брака си.

“От миналото лято усещах, че той охладнява към мен. Предстоеше сватба на дъщеря ни и бях изцяло ангажирана с подготовката. Не беше редно да провалям празника и затова не повдигнах въпроса. След Нова година приятелски попитах какво се случва. Не получих отговор, че няма друга жена. И го оставих да си помисли. Впоследствие той ми поиска развод. Най-много ме заболя, че не са били достатъчно дискретни. По всичко личи, че не е било чак такава тайна, както твърдят”, казва Найденова.

Все още настоящата жена на Ангел Найденов живее и работи в Димитровград. Тя е уважаван лекар в града, но последните промени в живота й я карат да се крие от хорските погледи. „Наистина се надявах да постъпи разумно и да си остане в семейството. Не вярвах, че може да причини такава болка на хората, които толкова много го обичат – аз, дъщеря ми, зет ми, майка му. Всички сме се снишили по – ниско от тревата в момента. Никъде на излизам. Не ми се събира с хора. не искам да ме сажъляват“, разстройва се от случващото се Нина Найденова.

В първия момент тя отказва развод. Впоследствие се съгласяват и двамата попълват молбата по взаимно съгласие.

Източник: БЛИЦ

3 коментара по “Мая Манолова отмъстила с военния министър на кюстендилския кмет, че я изритал от леглото си

  1. Вие четете ли си статиите преди да ги публикувате?
    „Както говорят осведомени, димитровградчанинът си имал в родния град напълно законна съпруга без деца, с която не желаел да се развежда досега.“
    „Не вярвах, че може да причини такава болка на хората, които толкова много го обичат – аз, дъщеря ми, зет ми, майка му“

  2. http://vbox7.com/play:fa061488&start=2
    Този видео-клип показва истинската същност на Заместник-председателката на комунистическо-турско-фашисткия “парламент” – Злая Мазолова, наскоро.
    Зад гърба на “любящия” я Ангел-хранител Найденов, Асен Гагаузов пощипва сбръчканото вратле на кюстендилската “к…а” (искам да кажа “кокона”, не нещо друго). Не е ясно дали депутатите си я предават като покъщнина или едновременно общо я ползват! Не си спомням друг председателстващ “парламента” с подобна същност и прояви….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *