Мая Манолова друсна хоро по дънки в Жабокрек

Мая МаноловаЗаместник-председателят на парламента Мая Манолова игра хоро в кюстендилското с. Жабокрек.

Манолова взе участие в традиционния събор на БСП, отбелязващ 69-та годишната от акцията на Рило-Пиринския партизански отряд в местността.

След официалната част Манолова, която бе облечена с дънки се присъдени към поддръжниците на БСП и правителството на Пламен Орешарски и се хвана на хорото.

На мероприятието се подвизаваха и повечето от лицата на „контрапротестът”, които явно са решили да разпуснат за няколко часа от „работа”.

Очакваше се да пристигне и Мишо Шамара, който да вземе участие в празничната програма, но явно привърженикът на кабинета „Орешарски” е имал по-важна работа.

По 10 автобуса и десетки автомобили пътуваха от Кюстендил и Дупница за Жабокрек. В Рила планина дойдоха още социалисти от София, Самоков, Пирдоп, Кресна, Благоевград и останалите общини от Кюстендилска област.

Съборът продължи по традиция на Партизанска поляна.

Един коментар по “Мая Манолова друсна хоро по дънки в Жабокрек

 1. В Жабокрек кой ли и е щипнал сбръчканото вратуенце, каквато ми е дащна?
  http://vbox7.com/play:fa061488&start=2
  Този видео-клип показва истинската същност на Заместник-председателката на комунистическо-турско-фашисткия „парламент“ – Злая Мазолова, наскоро.
  Зад гърба на „любящия“ я Ангел-хранител Найденов, Асен Гагаузов пощипва сбръчканото вратле на кюстендилската „к…а“ (искам да кажа „кокона“, не нещо друго). Не е ясно дали депутатите си я предават като покъщнина или едновременно общо я ползват! Не си спомням друг председателстващ „парламента“ с подобна същност и прояви….
  СИПАНИЧАВИЯТ ПОРЕДЕН ОБОЖАТЕЛ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ НАЙДЕНОВ, ПОРЕДЕН ПАРЦАЛ, ТОПНАЛ СЕ В МРЪСНАТА ПОМИЯ НА КОФАТА – ЗЛАЯ МАНОЛОВА, може да изкара и танкове, за да превозва своя идеал – мръсната Злая Мазолова – завбъдеще – вместо с таксита. Може да напълни тези танкове и с помаци, турци, фашисти и да насочва тези танкове срещу масовите протести, които очакват КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ЗАНАПРЕД. О, КАКВО ПРЕДСТОИ НА КОМУНИСТИТЕ! НЕ ИМ ГО ПОЖЕЛАВАМЕ. А отпред на танка – с разголена, но сбръчкана гръд – Злая Мазолова – “вдъхновител” на своите “любим и партия”! ….и цялата в яйца и домати!
  Ангел Найденов, какво ли би казал? А, ето какво:
  Дърто съм моряче, не съм тарикат, СИПAНИЧАВ СЪМ и най вече ГЛУПАК. Нямам вече ХУБАВИЦА! Би ми шута моята женица Беше тихо и спокойно, а сега е ВЕЧЕ АД! Имам КУРВА “ЗЛАЯ” – ОТ КЮСТЕНДИЛ-ГРАД. Дават я в “youtube” – КАТО ЗА ИЗЛОЖБА. АЗ КАТ СЪМ ТУРУК – ВСЕКИ Я ОНОЖДА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *