Мая Манолова: ГЕРБ е антисистемен играч, който руши парламентаризма

Мая МаноловаКръстът нека всяка партия да носи пред гражданите, защото те не са изпратили нито ГЕРБ, нито нас, за да правим циркове в парламента, за да се занимаваме с процедури, да обсъждаме кворума и всякакви елементарни хватки. Хората очакват да им решаваме проблемите, да поставяме на дневен ред обсъждането на това, което ги вълнува, а не да се занимаваме с откровени глупости,

Това заяви пред журналисти в парламента зам.-председателят на Народното събрание от Коалиция за България Мая Манолова, след като днес отново липса на кворум провали заседанието на парламента.

Тя призна, че е имало няколко души от парламентарна група на Коалиция за България, които не присъствали при откриването.

Сега ще коментираме това на група. Ще вземем съответни мерки така, че от тук занапред поради никой от депутатите от коалиция за България да не се стига до провал на парламентарни заседания. Повярвайте ми – ще се справи“, коментира тя.

Според Манолова ГЕРБ продължават да не се интересуват от проблемите на хората, нямат какво да поставят, не ги интересува държавата, не ги интересуват институциите. Интересува ги само някакъв начин, по който да се върнат във властта, да предизвикат предсрочни избори, като преди това са унищожили всичко, посочи Манолова.

Тя определи партията на Бойко Борисов като “антисистемен играч, партия, която ще направи всичко възможно, за да руши парламентаризма и институциите, лишена напълно от всякакво логично поведение“.

Източник: faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *