МАСОВ БОЙ МЕЖДУ БЪЛГАРИ И АНГЛИЧАНИ В БАНСКО, АРЕСТУВАНИ СА 7 ДУШИ

Police bgnes

Един от англичаните откраднал мобилен телефон на момиче от българска компания

Полицията в Банско задържа трима българи и четирима британски туристи заради физическа саморазправа пред нощен клуб в града, предаде БНР по информация на Областната дирекция на МВР в Благоевград. Сигнал за масовия бой бил подаден около 02.50 часа на 15 януари.

От незабавно пристигналите на място полицейски служители на РУ – Банско са установени и задържани лица с инициали: А.А. (на 44 г. от Сливен), С.Л. (на 48 г. от с. Белозем, общ. Раковски), Б.Н. (на 42 г. от Ахелой) и четирима граждани на Великобритания с инициали: Л.С. (на 27 г.), Д.Л. (на 25 г.), Г.Г. (на 27 г.) и Л.Д. (на 28 г.).

Днес в качеството си на обвиняем е привлечен 28-годишен англичанин с инициали Л.Д. Между 01.30 и 03.00 часа на 15 януари той откраднал мобилен телефон в нощен клуб в Банско. Именно кражбата станала причина за мелето.

Освен това мъжът извършил грубо нарушение на обществения ред – той строшил витрина на хранителен магазин. При опит на полицейските служители да задържат британския турист, той оказал съпротива и причинил лека телесна повреда на един от униформените.

По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *