Маскирани опитаха да отвлекат Азис, пребиха гардовете му

АзисЧетирима маскирани са нападнали Азис, вероятно с цел отвличане, съобщи “Телеграф”. Четиримата се нахвърлили върху чалга-изпълнителя в столичния квартал “Оборище”, като опитващите се да го спасят двама бодигарда отнесли сериозен бой. Случаен минувач обаче станал свидетел на кютека и звъннал на 112.

Новината за инцидента е потвърдена от пресцентъра на МВР. Вече са минали и разпитите на ромския славей в районната прокуратура. Спроед информацията, четиримата нападатели били с полицейски дрехи със съответните надписи.

Няколко часа преди побоя непознат звъннал на Азис и му предложил скъпоплатена реклама с маркови дрехи. Певецът се съгласил, тъй като напоследък имал проблеми с парите, а и офертата явно е била главозамайваща.

Така Азис се метнал на колата и заедно с двамата си охранители се понесъл към мястото на срещата. Когато пристигнали, маскираните се появили от близките блокове и бързо се справили с биячите на чалга изпълнителя. В това време Азис изпаднал в шок и пищял колкото му глас държи. В този момент минаващ случайно човек позвънил на полицията. Това накарало нападателите бързо да се изнесат от мястото на инцидента.

Азис не е казал какви могат да са мотивите на нападналите го маскирани. Според версиите на разследващите, вероятно става дума за нарушени бизнес-интереси, свързани с намерение на ромския певец да инвестира в хлебопроизводство.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Маскирани опитаха да отвлекат Азис, пребиха гардовете му

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *