Мартин Карбовски и Албена Вулева тайно въртят любов?!

Етикети: , , , , , ,

Мартин Карбовски и Албена ВулеваБлизки до Мартин Карбовски разкриха, че между журналиста и сигнално жълтата водеща имат нещо повече от колегиални и приятелки отношения. От доста време насам Карбовски често бил засичан в компанията на Вулева. Приятели на Вулева, пък, коментират, че Албена постоянно е с Карбовски и обикалят навсякъде заедно, а когато не са заедно си пишели в социалната мрежа с часове. Нещо повече, Мартин Карбовски дори не криел увлечението си по устата водеща.

Добре осведомени източници на razkritia.com коментирали, че отношенията между Карбовски и Албена отдавна не са само професионални и двамата всъщност много си допадали. Както знаем, Вулева и Карбовски работят заедно за блога на журналиста. В него Албена пише статии срещу заплащане, а хапливия и остър език на водещата много допадали на също “цапнатия в устата” журналист и водещ. 

Покрай професионалните си ангажименти обаче Карбовски и Вулева все по-често започнали да си пишат и споделят лични неща от ежедневието си. Интересното в случая е обаче дали приятелят на Вулева не ѝ прави проблеми заради близките отношения между двамата журналисти. Все повече близки и приятели на Мартин и Албена обаче коментират, че ако отношенията между тях се задълбочат, Вулева ще зареже половинката си Недик, за да се събере с Карбовски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *