Мария разкри сензационно защо не си говори с бившия си съпруг!

Етикети: , , , , , , , , ,

МарияМария разкри защо дори не говори с бившия си!

Фолк певицата Мария разкри официално защо дори не си говори с биологичния баща на дъщеря си Марая. На този етап единственото, което свързва Димитър Андонов и Мария е общото им дете Марая и нищо повече. Бившите съпрузи не са се карали по време на развода, нито сега го правят, но отношенията им били толкова студени, че дори по приятелски не си разменяли повече от поздрав.

Според клюката, която се носи из родния хайлайф, Мария не се разбира с бащата на детето си, защото той категорично е отказал да дава каквато и да било издръжка за малката Марая. Колкото ѝ пъти Мария да се опитвала да измъкне някой лев за дъщеря си, Димитър бил категоричен, че певицата толкова го е изцедила по време на брака им, че няма да даде нито лев повече за нея и дъщеря им. За сметка на това, пък, той се компенсирал като често взимал Марая при себе си, за да си играе с доведеното си братче от настоящата му съпруга Никол.

Дали това е истинската причина Мария и Димитър Андонов да не си говорят, за сега не е ясно. Клюката обаче гласи, че Мария постоянно се заяждала с него, защото малко ревнувала от Никол, още повече, защото Марая буквално обожавала да ходи при мащехата си и да прекарва времето си с нея, предадоха колегите от kliuki.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *