Мариан и Лияна ВТРЕЩИХА зрителите на ВИП Брадър!

Лияна и МарианЛияна и Мариан станаха напоследък опасно близки!

Следващият кандидат за певицата Лияна след Тервел Пулев се оказа брадъра Мариан. Двамата станаха доста близки напоследък и постоянно се закачат и флиртуват по между си, пишат от Kliuki.ws. Зрителите вече се съмняват, че нещо определено се случва между тях двамата.

След като Тервел Пулев замрази увствата си към чалгаджийката Лияна, друг брадър оплете певицата в мрежите си. Всички забелязват, че Мариан изпитва някакви симпатии към фолк звездата и постоянно търси близост с нея.

Двамата не спират да се закачат, да се гонят и да си шушукат романтично на ушенце. Феновете и почитателите на ВИП Брадър вече започнаха да се съмняват и наистина не им допада разюзденето поведение на фолкаджийката Лияна.

Всички виждаме, че напоследък Тервел Пулев загуби интереса си към Лияна и вече почти не я забелязва. До вчера певицата се натискаше с Пулев, а от днес вече е в прегръдките на друг. Това определено не й прави чест и тя наистина се оказа голяма интригантка, колкото й да не им се вярва на феновете и почитателите й. Всички познават скромната Лияна от сцените и нощите клубове, но никой не я познаваше от близо. Певицата наистина се оказа доста опасна…. Предстои да разберем до къде ще стигнат закачките й с Мариан!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *