Малолетната щерка на Шамара разяри интернет с ТАТУИРОВКА!

щерката на ШамараУжас! Докато татенцето ругае опозицията и институциите „на корем” и защитава и  хвали „кадърното” правителство на Орешарски, момиченцето си угажда на капризите.

Малолетната дъщеря на Мишо Шамара предизвика небивал интерес!

Сладураната беше просто гост на щурото парти по случай рождения ден на батко й, но събра също толкова внимание. Малката Анитка се беше спретнала, за да предизвика „уау” ефект сред приятелите на домакина.

Момченцата, разбира се, предпочетоха да се забавляват с аниматора и да скачат на батут, но „Лейди Ей” все пак провокира интереса им със своята…татуировка!

Анита, която още е в начално училище, явно не пропуска какви са модните тенденции сред възрастните в Морската столица.Рап-наследницата и тя като поразголените каки на морската алея си е плеснала зодиакалния знак, явно с благословията на мама и тате! Можем само да се надяваме,че скорпиончето е направено с къна, а не в студио, в което рискуваш да хванеш хепатит, не дай си Боже!

Във всички случаи въпросът е към Мишо Шамара – Как реши, че можеш да „оправяш” и поучаваш инакомислещите, щом не си в състояние да спреш едно малко момиченце! Безусловната родителска любов не се определя с отстъпки пред детските капризи, а понякога и в умението да казваш „Не!”.

Източник: kliuki.ws

5 коментара по “Малолетната щерка на Шамара разяри интернет с ТАТУИРОВКА!

  1. Не „Wow“!, а „Ау“! от ужас извикваме, като гледаме татковци дегенерати като „шкембето-шамар“, Смрадо Таратанчев и техните „горди наследнички“ (на цялото НИЩО), което представляват бащите им! Как да са „в състояние да спрат едно малко момиченце“, когато те поощряват дъщерите си да се държат като (и да бъдат) „разваленщини“! Такъв е „МОРАЛЪТ“ на тези двамата и техните „поклонници“!

  2. Ауууу колко готино, да обиждаме детето, защото ни дават по 40 лева от Герб и Атака и други разни да протестираме… А гаранция, че ако имате дъщеря, Драгане няма да стане курва (нали така хубаво се изказвате,та няма как да не цитирам), няма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *