Малко известни факти за нашата Мисис Свят

Етикети: , , , , , , , , , , , ,

Анита МейзерПовечето българи скочиха срещу Анита Мейзер, но тя има и своите достойнства

Анита Мейзер, сега Желева, ще представи България на Мисис Свят – конкурс, който тази нощ ще се проведе на Соломоновите острови. В него участват 38 омъжени жени, сред които и варненката. Повечето българи скочиха срещу участието, като се нахвърлиха срещу нея с какви ли не думи, но българката има и своите достойнства.
На първо място Анита Мейзер има най-големия силиконов бюст у нас – с цели 14 см по-голям от този на самата Памела Андерсън. Дамата е напомпала 2 по 750 кубика в гърдите си.
Българката има втори брак с Николай Димов. От първия й брак е дъщеря й Джули, която е на 24 години. Първият й мъж умири през 2008 г. от сърдечен удар.

Анита Мейзер

От години Анита Мейзер е в центъра на шоубизнеса в Лас Вегас, където си партнира с Киро Скалата. С него обаче ту се карат, ту се сдобряват, водени от своите лични бизнес интереси.
През 2012 г. съпругът й Николай Димов я обявява за издирване, след като следите й се губят за няколко седмици. В крайна сметка се обажда от Италия, като твърди, че е на Апенините, тъй като дъщеря й е застрашена от отвличане. За евентуален похитител Анита Мейзер посочва именно бизнес партньора си Киро Скалата. За последно сексбомбата твърди, че Киро й е повече от брат и не би позволила някой да каже лоша дума за него.
С мъжа си в момента живее в Лас Вегас. Николай, който е фитнес инструктор и културист, сега е шофьор на луксозни лимузини, с които вози звездите на Лейкърс.
Самата Анита Мейзер инвестира в недвижимо имущество, т.е. не е „куха лейка”, както я наричат някои в последните дни в интернет. Тя е заложила на акции на стоковата борса и следи движението им.

Твърди, че самият Майк Тайсън й е предлагал 10 000 долара за една нощ с нея, но тя не приела офертата и трудно се измъкнала от лапите на боксьора на едно плейбой парти.
Твърди, че в Лас Вегас си общува най-често с Мая (от легендарния дует Мая и Магапаса) и с Багата, който има мачове там.
И в крайна сметка – в едно свое интервю за „Блиц“ Анита Мейзер твърди, че не се срамува да стане скоро баба – напротив, желае го и ще се радва да дундурка едно сладко бебче.
Е, след изброеното, може да се твърди, че дамата няма комплекси, а напротив – чувства се една реализирана жена, майка и съпруга. А нали това оценяват точно на Мис Свят?

А ето и една актуална снимка на Анита Мейзер.

Анита Мейзер с лентата на Мисис България

Уви, певческите способности не са силна страна на Анита Мейзер, което се чува от следващото видео, но пък в регламента на конкурса няма препитване по пеене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *